MNG Kargo teslimat kaç günde gider?

İçindekiler:

  1. MNG Kargo teslimat kaç günde gider?
  2. MNG Kargo eve gelir mi?
  3. MNG Kargo hangi günleri ilçe dağıtım?
  4. Teslimata çıkan kargo ne zaman gelir?
  5. MNG kargo kapıya getiriyor mu?
  6. MNG kargo köylere gider mi?
  7. Aras Kargo kargoya verildikten kaç gün sonra gelir?

MNG Kargo teslimat kaç günde gider?

Normal şartlar dahilinde (olağan üstü haller, olumsuz hava ve ulaşım şartları, mücbir sebepler, vb. haricinde) 600 km'ye kadar mesafesi olan gönderiler il merkezlerine 1 (bir) iş günü; 600-1000 km arası mesafesi olan gönderiler 2 (iki) iş günü; 1000 km'den daha fazla mesafesi olan gönderiler ise 3 (üç) iş günü ...

MNG Kargo eve gelir mi?

Kurye Çağır | MNG KARGO. Gönderileriniz için adresinize kurye talebinde bulunabilirsiniz. ... Adresten alım hizmetimiz kapsamında web sitemiz ya da mobil uygulamamız üzerinden kurye çağır formunu doldurabilir veya 0850 222 06 06 numaralı çağrı merkezimizi arayarak kurye çağırma talebinde bulunabilirsiniz.

MNG Kargo hangi günleri ilçe dağıtım?

MNG KARGO DAĞITIM GÜNLERİ VE SAATLERİ MNG kargo tarafundan Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma yani hafta içi 08.30 ile 18.00 arası dağıtım yapılmaktadır.

Teslimata çıkan kargo ne zaman gelir?

Hata
Ürün ve HizmetlerKapsamHedeflenen Teslim Süresi*
Minimum
Şubeden Şubeye6 km arası2 İş Günü
1200 km üstü3 iş günü
Kapıdan Şubeye600 km altı1 İş Günü
13 satır daha

MNG kargo kapıya getiriyor mu?

Güniçi hizmetimizle gönderilerinizi aynı gün kapıda teslim edilir.

MNG kargo köylere gider mi?

Bazı köy ve kasabalara haftanın belirli günlerinde dağıtım yapmaktadır. MNG kargo veya Yurt İçi Kargo şubesi olmayan bir bölgede bulunuyorsanız siparişiniz dağıtım yapılacak güne göre gönderilir. Aktarmaya takılan kargolar 1 gün gecikmeli olarak teslim edilir.

Aras Kargo kargoya verildikten kaç gün sonra gelir?

Gönderinizi 0-600 km arası mesafeler için 1 günde, 600 km ve üstü olan mesafelere ise 2 gün içinde teslim etmekteyiz. Operasyonel olarak standart hizmet alanları dışında kalan, haftanın belirli günlerinde teslimat yapılan mevkii ya da yerleşim birimleri mobil alan olarak tanımlanmaktadır.