Dengesiz ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. Dengesiz ne anlama gelir?
  2. Dengesiz bir hakaret mi?
  3. Dengesiz insan ne demek?
  4. Istikrarsızlık ne demek?
  5. Erkeklerde iktidarsızlık ne demek?
  6. Çeltik salağı ne demek?

Dengesiz ne anlama gelir?

Dengesi olmayan, muvazenesiz. 2. mec. Tutum ve davranışlarında uyum olmayan (kimse), istikrarsız, kararsız. Denge durumunda olmayan.

Dengesiz bir hakaret mi?

YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜNE 'SEN HASTASIN, DENGESİZ' DEMEK HAKARET DEĞİLDİR. Yargıtay Ceza Genel Kurulu bir avukatın zabıt katibi ve yazı işleri müdürüne 'Kap çeneni, psikolojik sorunun var, hastasın, hastaneye git, dengesiz' demesinin hakaret olmadığına karar verdi.

Dengesiz insan ne demek?

Ne istediğini bilmeyenler, aynı zamanda da tutarsızlık mahiyetinde dengesiz insanlardır. Ne istediğini bilmediği için bulduğunu da anlamayan, bulmuş olsa bile farkına varmayacak kadar da şaşkındır bu tür insanlar.

Istikrarsızlık ne demek?

İSTİKRARSIZ. sıf. Bir kararda durmayan, şartlara göre değişen, kararsız: “İstikrarsız bir adam.” İkincisi, hiç günü gününe uymaz istikrarsız zırzop bir aydır (Burhan Felek).

Erkeklerde iktidarsızlık ne demek?

Halk arasında iktidarsızlık tıp dilinde ise´erektil disfonksiyon´ olarak tanımlanan rahatsızlık, penisin sertleşmesi demek olan ereksiyonun, cinsel birleşmeyi sağlayacak derecede olamaması yani fonksiyon bozukluğudur.

Çeltik salağı ne demek?

Aynı zamanda sıtma ve her türlü hastalık demektir. “Çeltik salakları” genişledikçe olumsuzlukları da aynı oranda artacaktır. Şairler halkın şikâyetlerini şiirle dile getirirler. Fatma Behice Batur, Kuyucu İsmail, Âşık Halil Karabulut halkın duygularına tercüman olurlar.