Kavi Gıda kimin?

İçindekiler:

  1. Kavi Gıda kimin?
  2. Hardline hangi ülkenin markası?
  3. Hardline Nutrition nerede üretiliyor?
  4. Hard line ne demek?
  5. Hardline kurucusu kimdir?
  6. Hardline Nutrition sahibi kim?
  7. Hardline sağlık bakanlığı onaylı mı?
  8. Hardline Nutrition üretime kaç yılında başlamıştır?
  9. Hard Line ne ise yarar?
  10. Hardline kime sponsor?
  11. Hardline Nutrition nasıl kullanılır?
  12. Hardline Burner işe yarar mı?
  13. Hardline Nutrition ARGE laboratuvarı hangi yılda faaliyete geçmiştir?
  14. Hard Line gainer ne işe yarar?
  15. Ronic Nutrition nasıl kullanılır?
  16. Gainer günde kaç ölçek kullanımı?

Kavi Gıda kimin?

Mehmet Kara - Bekçi - Kavi Gıda San A.Ş.

Hardline hangi ülkenin markası?

A.Ş. firması 25 yıllık sektör tecrübesiyle, 2003 yılından beri Türkiye'nin ilk spor gıdası markası olan Hardline Nutrition sporcu gıdaları ve gıda takviye ürünlerini en kaliteli şekilde kendi tesislerinde üretmektedir.

Hardline Nutrition nerede üretiliyor?

Hardline Nutrition Ürünleri Nerede Üretiliyor? Hardline Nutrition ürünleri TUBİTAK ile ortak geliştirilen Yüksek Teknoloji tesislerinde üretilmektedir. Hardline Nutrition üretim çalışmalarını da Türkiye'deki ilk ve tek spor gıdası laboratuvarında sürdürmektedir.

Hard line ne demek?

Hardline Glutapure 0 saf ve serbest formda üretilmiş bir amino asit ürünüdür. Üst düzey bir ham madde kalitesine sahip olan Hardline Glutapure, amino asit havuzunun `'ını oluşturduğu için en önemli amino asitlerden biridir.

Hardline kurucusu kimdir?

Hardline Nutrition Alparslan Kamil Yıldırım Hoca.

Hardline Nutrition sahibi kim?

Uluslararası yüksek kalite standartlarına sahip HARDLINE Nutrition ile sporcular tarafından en çok tercih edilen sporcu beslenme ürünü markaları arasında yer aldıklarını belirten Kavi Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Taşhan, “HARDLINE Nutrition markamızla sporcu beslenme ürünlerinde 15 yılı aşan bir tecrübeye sahibiz.

Hardline sağlık bakanlığı onaylı mı?

Tarım ve Orman Bakanlığı onayı ve kontrolünde, kendi üretim tesislerimizde tamamen hijyenik koşullar altında ileri teknoloji ile gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Hardline Nutrition üretime kaç yılında başlamıştır?

Hardline Nutrition ürünleri, tüketicinin istek ve ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla TÜBİTAK desteğiyle 2009 yılında kurulan Hardline Kalite ve Ar-Ge laboratuarında Kavi Gıda güvencesi ile üretiliyor.

Hard Line ne ise yarar?

Hardline Progainer en popüler kilo aldırıcı ürünlerdendir. Enerji sağlar, Protein kaynağıdır, Karbonhidrat depolarını arttırır. Günlük Protein ve Karbonhidrat ihtiyacınızı bu ürünle rahatlıkla karşılayabilirsiniz.Hardline Progainer zengin içeriği ile profesyonel bir üründür.

Hardline kime sponsor?

Geçtiğimiz günlerde, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Hardline Nutrition Yönetim Kurulu Başkanımız Kemal Taşhan'ın katılımıyla düzenlenen imza töreni ile Trabzonspor A.Ş.'nin 20 sezonundaki tüm spor branşlarında resmi Sporcu Gıdası Sponsoru Hardline Nutrition oldu.

Hardline Nutrition nasıl kullanılır?

Kullanım Şekli 1: 1 porsiyon (200g,5 ölçek) damak tadınıza göre 375 ml.-500 ml. su veya süt ile karıştırılarak öğün aralarında ve antrenmandan sonra olmak üzere günde 2 defa kullanılır.

Hardline Burner işe yarar mı?

Spor veya fiziksel aktivite ile vücut yağ oranının azalması destekleyici özelliğe sahiptir. Hardline Burner aynı zamanda termojenik bir yapıya sahiptir. İçeriğinde yeşil çay özü bulunmaktadır. Bu sayede metabolizmanın hızlanmasına da yardımcı olur.

Hardline Nutrition ARGE laboratuvarı hangi yılda faaliyete geçmiştir?

Hardline Nutrition ürünleri, tüketicinin istek ve ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla TÜBİTAK desteğiyle 2009 yılında kurulan Hardline Kalite ve Ar-Ge laboratuarında Kavi Gıda güvencesi ile üretiliyor.

Hard Line gainer ne işe yarar?

Progainer son bilimsel araştırmalar ışığında formüle edilen, fiziksel aktivite öncesi karbonhidrat depolarını artırmaya ve fiziksel aktivite sonrası toparlanmayı hızlandırmaya yardımcı olur. Progainer'da protein olarak, biyolojik değeri yüksek olan, ultrafiltre edilmiş whey proteini ve bitkisel protein kullanılmıştır.

Ronic Nutrition nasıl kullanılır?

Kullanım Bilgisi: 250-300 ml sıvı (su veya süt) ile 45 gr ürünü (bir tepeleme ölçek) karıştırın. Günde 1-3 porsiyon kullanın.

Gainer günde kaç ölçek kullanımı?

Kullanım Şekli 2:Öğünlerden sonra ve yatmadan önce olmak üzere günde 4 defa 2 ölçek damak tadınıza göre 150-200 ml su veya süte karıştırılarak kullanılır.