Gastronomi Bölümü Hangi Üniversitelerde Var?

İçindekiler:

  1. Gastronomi Bölümü Hangi Üniversitelerde Var?
  2. Dokuz Eylül Gastronomi ve Mutfak Sanatları kaç yıllık?
  3. 9 Eylül Gastronomi hazırlık var mı?
  4. Dokuz Eylül Gastronomi hazırlık var mı?
  5. Gastronomi bölümü hangi alanlarda yüksek lisans yapabilir?
  6. Seferihisar Fevziye Hepkon Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu kaç yıllık?
  7. Çanakkale Gastronomi bölümü nerede?
  8. Bolu Gastronomi Fakültesi nerede?

Gastronomi Bölümü Hangi Üniversitelerde Var?

Türkiye'de en popüler Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Aşçılık bölümü olan üniversitelerden Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, Antalya Bilim Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, Gelişim Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, Yaşar ...

Dokuz Eylül Gastronomi ve Mutfak Sanatları kaç yıllık?

103111043 | Dokuz Eylül Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Yüksekokul) Bölümü (4 yıllık lisans) 2020 taban, tavan puanları ve başarı sıralamasını haberimizde bulabilirsiniz.

9 Eylül Gastronomi hazırlık var mı?

Dokuz Eylül Üniversitesi / Reha Midilli Foça Turizm Fakültesi / Gastronomi ve Mutfak Sanatları için özel koşullar aşağıda belirtilmiştir. Bk. 4 İsteyen öğrencilere kontenjan dâhilinde (bazı üniversiteler için kontenjana bağlı olmaksızın) bir yıl süreli yabancı dil hazırlık programı uygulanır.

Dokuz Eylül Gastronomi hazırlık var mı?

İsteğe bağılı İngilizce dilinde bir yıllık hazırlık eğitimi bulunmakla birlikte Gastronomi ve Mutfak Sanatları alanında lisans derecesine yönelik dört yıllık eğitim verilmektedir. III. yarıyıldan itibaren, öğrenciler mesleki kullanıma yönelik ikinci yabancı dil (Rusça, Almanca veya Fransızca) dersleri almaktadır.

Gastronomi bölümü hangi alanlarda yüksek lisans yapabilir?

50 Bölümünüzden mezun olduktan sonra hangi alanlarda yüksek lisans çalışması yapabilirim? Mezunlarımız yaygın olarak işletme, turizm işletmeciliği, ekonomi, gastronomi ve gıda tasarımı alanlarında yüksek lisans eğitimine devam etmektedirler. Bu alanların dışında kalan alanlarda da eğitiminize devam edebilirsiniz.

Seferihisar Fevziye Hepkon Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu kaç yıllık?

Önlisans düzeyinde eğitim veren 2 yıllık “Meslek Yüksekokulu” yerine; lisans düzeyinde eğitim verecek olan 4 yıllıkSeferihisar Fevziye Hepkon Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nun” kurulması tarihli 2015/7723 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı'nın 5 Haziran 2015 tarihli ve 29377 sayılı Resmi Gazete'de ...

Çanakkale Gastronomi bölümü nerede?

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi , Devlet , Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Yüksekokul) Bölümü , Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu bünyesinde yer alan bir bölümüdür. Üniversite Çanakkale ilimizde yer almaktadır.

Bolu Gastronomi Fakültesi nerede?

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, 2012 yılında kurulmuş olup, bölüm eğitim-öğretim faaliyetlerini Mengen'de sürdürmektedir.