Fawori Boya hangi firmaya ait?

İçindekiler:

  1. Fawori Boya hangi firmaya ait?
  2. Gözde Akpınar Kimdir Gain?
  3. Gain Türkiye kimin?
  4. Gözde Akpınar evli mi?
  5. Gözde Akpınar Kimdir Kaç Yaşında?
  6. Nippon Paint sahibi kimdir?

Fawori Boya hangi firmaya ait?

Fawori boya markası, 2003 yılında Betek Boya Grubu'nun kuruluşu olarak inşaat malzemeleri sektöründe ticari faaliyetlerine başlayan Neteks Boya Teknolojileri A.Ş. bünyesindedir.

Gözde Akpınar Kimdir Gain?

Betek Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan ve Filli Boya'nın sahibi olan Gözde Akpınar, Gain medyakurucusudur. Filli Boya ile ismi özdeşleşmiş Gözde Akpınar, Gain medyaya dair "uzun süredir incelediği ve gönlünde yatan bir iş" demiştir.

Gain Türkiye kimin?

Gain Turkey'in sahibi, Filli Boya'nın eski sahibi Gözde Akpınar'dır. GAİN TURKEY'İN SAHİBİ GÖZDE AKPINAR KİMDİR? Gözde Akpınar, 1980 yılında İstanbul'da ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Babası Filli Boya'nın kurucusu Celal Akpınar'dır.

Gözde Akpınar evli mi?

Gözde Akpınar'ın Hüseyin Sezgin ile olan evliliğinden bir kız çocuğu vardır. Özgecan Aslan vahşice katledildiğinde, 30 televizyon kanalının reklam kuşaklarını eşzamanlı olarak satın aldı, yarım dakika boyunca simsiyah karartı.

Gözde Akpınar Kimdir Kaç Yaşında?

Gözde Akpınar, 1980 yılında İstanbul'da doğdu. Saint Joseph Fransız Lisesi'nde eğitim aldıktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme – İktisat bölümünü bitirdi.

Nippon Paint sahibi kimdir?

NIPPON PAINT HOLDINGS CO., LTD. NIPSEA Holdings International Limited Nippon Paint/Üst kuruluşları