Alibabada satış nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Alibabada satış nasıl yapılır?
  2. Alibaba nasıl bir site?
  3. Alibaba ücretsiz kargo var mı?
  4. AliExpress te satış nasıl yapılır?

Alibabada satış nasıl yapılır?

Alibaba.com.tr satıcıların kolaylıkla dükkan açabileceği ve ürünlerini sergileyerek alıcılarına sunduğu bir e-ticaret portaldır. Sitemizin ana sayfasında alt kısımda yer alan Satıcı Hesabı Kayıt bölümünden firmanızı kaydediniz. Kayıt olurken ürün ekleme zorunluluğu vardır.

Alibaba nasıl bir site?

İnternet üzerinden alışveriş yapan müşterilerin emin olmak istediği ilk şey, e-ticaret platformunun güvenilir olmasıdır. ... İşletmeden işletmeye satışların gerçekleştiği Alibaba sitesi, Alibaba Group güvencesi altında hizmet vermekte olup son derece güvenilir bir e-ticaret platformudur.

Alibaba ücretsiz kargo var mı?

Ürün ve tedarikçiler hakkında: Yenilikçi ücretsiz kargo ücretsiz. Alibaba.com'da, kullanırken rahatlık sağlayan uygun bir tasarıma sahip. Kulak zarı koruması için hoparlör üzerinde yoğun bir sünger pedi vardır ve mikrofonlar uygun ayarlamalara izin verecek şekilde esnektir.

AliExpress te satış nasıl yapılır?

Mağaza sahibi olmak için Aliexpress Global Selling TR adresini ziyaret etmeniz gerekiyor. Bu sayfada yer alan “Aliexpress'e Katılın” butonuna bastıktan sonra karşınıza çıkan formu doldurarak mağaza açma talebinizi gerçekleştirebilirsiniz.