Ilan nasıl kaldırılır?

İçindekiler:

  1. Ilan nasıl kaldırılır?
  2. Sahibinden ücretsiz ilan kaç gün kalır?
  3. Sahibinden nasıl iptal edilir?
  4. Sahibinden ilan neden reddedilir?
  5. Sahibinden com da ilan tarihi nasıl değiştirilir?
  6. Sahibinden ilan başlığına ne yazılır?
  7. Sahibinden com nasıl şikayet edilir?

Ilan nasıl kaldırılır?

İlanımı Nasıl Yayından Kaldırırım?
  1. Bana Özel > İlan Yönetimi > İlanlar > Yayında Olan bölümünden yayından kaldırmak istediğiniz ilana ait İşlemler menüsünden “Yayından Kaldır” seçeneğini kullanarak.
  2. İlan Detay sayfasında İlan İşlemleri menüsünden “Yayından Kaldır” seçeneğini kullanarak.

Sahibinden ücretsiz ilan kaç gün kalır?

Ücretsiz ilan yayınlayabilmeniz için, ücretsiz sunulan ilanın ilk yayınlandığı gün üzerinden 365 gün geçmesi gerekmektedir.

Sahibinden nasıl iptal edilir?

Üyeliğiniz ile ilgili yaşadığınız bir sorun veya sormak istedikleriniz varsa bize Destek Merkezi üzerinden ulaşabilirsiniz. Üyelik Bilgilerim – Üyelik İptali sayfamızdan üyeliğinizi iptal edebilirsiniz. Üyeliğinizi iptal ederseniz; Üyeliğiniz yeniden aktif hale getirilemeyecektir.

Sahibinden ilan neden reddedilir?

Hatalı/eksik kimlik bilgileri ile ilan yayınlamak; sahibinden.com'da yayınlanan ilanlar kullanıcıların isimleriyle ile yayınlanır. Bu nedenle ad-soyad bölümünde ad-soyad yer almayan ilanlar reddedilir. Ad-soyad bilgilerinizi Bana Özel > Üyeliğim > Üyelik Bilgilerim kaydedebilirsiniz.

Sahibinden com da ilan tarihi nasıl değiştirilir?

İlan giriş tarihinizin eskidiğini düşünüyorsanız veya uzun zaman önce satmaktan/kiralamaktan vazgeçip yayından kaldırdığınız ilanınızı tekrar yayına almak isterseniz “Güncelim Dopingi” alarak ilan tarihinizi yenileyebilirsiniz.

Sahibinden ilan başlığına ne yazılır?

İlan başlığı, ilanınıza daha kolay erişilmesi ve alıcıların ürününüze dair kafalarında oluşabilecek tereddütleri önlemek açısından en önemli unsurlardan biridir. Unutmayın; alıcılar önce ilanınızın başlığını okurlar. Başlığa ürününüzü ifade eden ad, marka, model gibi tanımları uzun olmadan ve net şekilde yazmalısınız.

Sahibinden com nasıl şikayet edilir?

sahibinden.com da hatalı olduğunu düşündüğünüz bir ilan için ilgili ilanın İlan Detay sayfasında fotoğrafların yanındaki detay kriterlerin altında İlan ile İlgili Şikayetim Var bağlantısını kullanarak açılan bölümden size sunulan seçeneklerden uygun olanını seçerek bize şikayetinizi kolaylıkla iletebilirsiniz.