Ankara istanbul hizli tren nereden kalkıyor?

İçindekiler:

  1. Ankara istanbul hizli tren nereden kalkıyor?
  2. Ankara İstanbul Söğütlüçeşme hızlı tren kaç saat?
  3. İstanbul Ankara hızlı tren bileti nasıl alınır?
  4. Istanbul hızlı tren nereye kadar gidiyor?

Ankara istanbul hizli tren nereden kalkıyor?

İstanbul-Ankara Yüksek Hızlı treni, Ankara İstanbul ve İstanbul-Ankara arasında günde karşılıklı olarak 6 sefer yapmaktadır. İstanbul Pendik'ten kalkan tren sırasıyla Gebze, İzmit, Arifiye, Bilecik, Bozüyük, Eskişehir, Polatlı ve Sincan üzerinden Ankara'ya 4 saat 15 dakika içerisinde varmaktadır.

Ankara İstanbul Söğütlüçeşme hızlı tren kaç saat?

Ankara İstanbul hızlı treninin seyahat süresi, 4 saat 15 dakikadır. Bu süre sonunda kalkış noktası olan Ankara istasyonundan İstanbul istasyonuna varış gerçekleştirilir. Ankara İstanbul hızlı tren seferi kapsamında 7 farklı istasyon durağı ziyaret edilir.

İstanbul Ankara hızlı tren bileti nasıl alınır?

İnternet üzerinden TCDD'nin resmi web adresi olan, https://www.tcddtasimacilik.gov.tr/yht/ankara-istanbul-ankara-yuksek-hizli-tren/ adresine giriş yapılır. İşlem ile direk olarak bilet alım sayfası açılır. Sayfanın en altında görüntülenen “hemen bilet al” sekmesine tıklanır.

Istanbul hızlı tren nereye kadar gidiyor?

Yüksek Hızlı Tren Ankara – İstanbul arası ve İstanbul – Ankara arasında günde karşılıklı 8 sefer yapıyor. Ankara'dan kalkan tren Eryaman, Polatlı, Eskişehir, Bozüyük, Bilecik, Arifiye, İzmit, Gebze, Pendik, Bostancı, Söğütlüçeşme, Bakırköy duraklarına uğrayarak Halkalı'ya yaklaşık 4 saat 15 dakika arasında ulaşıyor.