Muslera Galatasaray ile kaç kupa kazandı?

İçindekiler:

  1. Muslera Galatasaray ile kaç kupa kazandı?
  2. Volkan Demirel kaç kupa kazandı?
  3. Volkan Demirel neden bıraktı?
  4. Fatih Terim kac sampiyonluk?
  5. Galatasaray'da kaç kupa var?

Muslera Galatasaray ile kaç kupa kazandı?

En çok kupa kazanan yabancı futbolcu Fernando Muslera, Galatasaray'da en fazla kupa kazanan yabancı oyuncu unvanını taşıyor. Uruguaylı kaleci, sarı-kırmızılı takımda 5 kez Süper Lig, 4 kez Türkiye Kupası, 5 kez de TFF Süper Kupa şampiyonluğu yaşayarak 14 kupa kaldırma başarısı gösterdi.

Volkan Demirel kaç kupa kazandı?

Fatih, İstanbul), kaleci pozisyonunda görev alan eski millî futbolcudur. Profesyonel futbolculuk kariyerine 2000 yılında Kartalspor'da başladı. 2002 yılında bir Süper Lig takımı olan Fenerbahçe'ye transfer oldu. Burada beş Süper Lig, iki Türkiye Kupası ve üç Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Volkan Demirel neden bıraktı?

Antrenörlükte hedeflerinin bulunduğunu ve bunun için Fenerbahçe'den ayrılmaya karar verdiğini belirten Volkan Demirel, şu ifadeleri kullandı: "Çok futbolcular ve teknik adamlar geldi. Hepsinin gelişinde basın toplantısı düzenlendi.

Fatih Terim kac sampiyonluk?

Fatih Terim, Süper Lig'de en fazla şampiyonluk sevinci yaşayan teknik direktör rekorunu da elinde bulunduruyor. Tecrübeli teknik adam, sarı-kırmızılı takımla ligde toplamda 8 kez şampiyonluğa ulaşarak kırılması güç bir rekora imza attı.

Galatasaray'da kaç kupa var?

TakımToplam Kupa Sayısı
Galatasaray75
Fenerbahçe56
Beşiktaş53
Trabzonspor29
16 satır daha