Kuşadası Kadınlar Denizi nasıl bir yer?

İçindekiler:

  1. Kuşadası Kadınlar Denizi nasıl bir yer?
  2. Kuşadası Kadınlar denizi nasıl gidilir?
  3. Kuşadası denizi temiz mi?
  4. Kuşadası merkezde nerede denize girilir?
  5. Kuşadası plajı nasıl?
  6. Kuşadası'nda denize nerede girilir?
  7. Kuşadası Deniz nasıl?
  8. Kuşadası sevgi plajı ücretli mi?

Kuşadası Kadınlar Denizi nasıl bir yer?

Kadınlar Denizi Plajı Nasıldır Kuşadası Kadınlar Denizi kum plajı olan berrak suyu ile meşhur mavi bayraklı plajlarımızdan biridir. Genel olarak denizi dalgasız durgundur. Ağustos aylarında sonlarına doğru öğle saatlerinden sonra hafif dalga yapmaya başlar.

Kuşadası Kadınlar denizi nasıl gidilir?

Şehirlerarası otobüsler ile plaja gelmek isteyenler öncelikle Kuşadası otogarına gelmeliler. Buradan plaj 1.68 km mesafede yer almaktadır. Merkezden kadınlar plajına giden dolmuşları kullanarak kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. 5 numaralı minibüsler bu plaja sefer düzenlemektedir.

Kuşadası denizi temiz mi?

Masmavi denizi ve uzun kumluk plajları ile Ege Bölgesi'nin en ferah sahillerine ev sahipliği yapan Kuşadası'nın her köşesinde bir cennet saklı. Kuşadası'nın mavi bayraklı plajları o kadar temiz ki caretta carettalar bile bu sahilleri tercih ediyor.

Kuşadası merkezde nerede denize girilir?

Kuşadası Pygela Plajı (Kuştur Plajı) Şehir merkezinden 1 numaralı otobüslerle ulaşabileceğiniz Kuştur Plajı ücretsiz ve halka açık plajlardandır. Kuştur Club Holiday Village adındaki tatil köyünün yakınında bulunuyor. Antik dönemde Pygeia Antik Kenti bulunduğu için Pygela Plajı da deniyor bu bölgeye.

Kuşadası plajı nasıl?

Plaj ince kumludur. Deniz tabanı kumlu olsa da yer yer taşlar vardır. Deniz seviyesi sığ olduğu için çocuklar ve yüzme bilmeyenler için idealdir. Ancak deniz sıcaklığı Kuşadası'nın diğer plajlarına göre soğuktur.

Kuşadası'nda denize nerede girilir?

Kuşadası'nda nerede denize girmeli?
  • Yılancı Burnu. Kuşadası'nın en güzel manzaraya sahip sahillerinden biri olan Yılancı Burnu, Güvercin Adası'na bakıyor. ...
  • Kuşadası Long Beach. ...
  • Kuşadası Sevgi Plajı ...
  • Kuştur Plajı ...
  • Kadınlar Plajı ...
  • Yeşil Plaj. ...
  • Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı ...
  • Kuşadası Şehir İçi Halk Plajı
Daha fazla öğe...•BE

Kuşadası Deniz nasıl?

Tertemiz denizi ve masmavi suları da denize girmek için oldukça ideal olduğunu ispat eden bir yöne sahiptir. Yaz aylarında yoğun bir yapıya sahip olan bu plajın denizi yosunlu bir yapıdadır. Dalgalı olmadığını ve bu nedenle yoğun bir kesim tarafından tercih edildiğini de belirtmek gerekiyor.

Kuşadası sevgi plajı ücretli mi?

550 metre uzunluğunda bulunan plajın 3000 metrekare olan arka tarafı ağaçlık piknik alanına sahiptir. Plaj içerisinde kafeterya, büfe duş ve WC'ler bulunur. Plaja ücretsiz olarak giriş sağlanır. ... Denizi sığdır bundan dolayı özellikle çocuklu aileler tercih eder Kuşadası Sevgi Plajı'nın karşısında Samos odası bulunur.