Flormar firması kimin?

İçindekiler:

  1. Flormar firması kimin?
  2. Flormar oje nedir?
  3. Oje nerede kullanılır?
  4. Katılaşan oje nasıl açılır?
  5. Flormar kime bağlı?
  6. Yves Rocher hangi firmanın?

Flormar firması kimin?

Flormar
Kuruluş1950)
Genel merkeziMilano, İtalya
SahibiGroupe Rocher (%51) Şenbay Ailesi (???)
Websiteflormar.com
1 satır daha

Flormar oje nedir?

Flormar oje, özel formülü ve yumuşak fırçası sayesinde tırnaklarında kolay ve pürüzsüz bir uygulama sağlar. Flormar Nail Enamel serisi, parlak bitişe sahip 151 renk seçeneği ile geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.

Oje nerede kullanılır?

Ojeyi evinizde manikürden başka şeyler için de kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? İşte ojenin farklı kullanım alanları...
  • Vidaları sağlamlaştırın. ...
  • Ayakkabı bağcığınızın sökülmesini önleyin. ...
  • Taklit mücevherlerin renk değiştirmesini önleyin. ...
  • Çorapların kaçmasını engelleyin. ...
  • Kibritleri suya dayanıklı hale getirin.
Daha fazla öğe...

Katılaşan oje nasıl açılır?

Oje inceltici kullanın Yapısı bozulan ojenizin içine birkaç damla inceltici dökün. Ardından kapağını kapatın ve sallayın. İnceltici ile oje birbirinize iyice karışsın. Oje, fırçadan düzgün bir şekilde akarsa kullanıma hazır demektir.

Flormar kime bağlı?

1972 yılından beri Flormar markasının üreticisi olan Kosan Kozmetik şirketinin yüzde 51'lik hissesi, 2012 yılında Yves Rocher SA şirketine bağlı Laboratoires de Biologie Vegetale Yves Rocher S.A. tarafından satın alındı. Yani Flormar markası o tarihten bu yana Group Rocher'nin markalarından birisi haline geldi.

Yves Rocher hangi firmanın?

Yves Rocher, 1959 yılında Fransız iş adamı Yves Rocher tarafından kurulan dünyaca ünlü kozmetik ve güzellik markasıdır. Şirket beş kıtada 88 ülkede faaliyet göstermektedir ve bünyesinde 13.500 personel istihdam etmektedir. Yves Rocher grubu 2017 yılında 2.500 milyar ciro elde etmiştir.