Yoğurt maskesi cildi beyazlatır mi?

İçindekiler:

  1. Yoğurt maskesi cildi beyazlatır mi?
  2. Yoğurt ve un maskesi ne işe yarar?
  3. Yoğurt cilde nasıl uygulanır?
  4. Yoğurt limon maskesi yüzde ne kadar durmalı?
  5. Bal Yoğurt maskesi nasıl yapılır?
  6. Zeytinyağı ve yoğurt maskesi ne işe yarar?
  7. Yoğurt suyu ciltte ne kadar bekletilmeli?

Yoğurt maskesi cildi beyazlatır mi?

Yoğurt yöntemi ile cilt beyazlatma Yoğurtta rengi gibi cildinizi beyaz hale getirmeye yardımcı olan besinlerden bir tanesi. Yoğurdun içerisinde bulunan laktik sitler cildinizin beyazlamasına yardımcı olur. Sade halde bulunan yoğurdu cildinize hafif hafif dokunuşlarla sürün.

Yoğurt ve un maskesi ne işe yarar?

Yağlı ciltlerin yağdan arınmasını, kuru ciltlerin ise nem kazanmasını sağlar. Yıpranmış saçlar için de etkili olan yoğurt maskesi, saç uçlarına ve saç diplerine canlılık kazandırır. Yoğurdun içinde bulunan vitaminler ve kalsiyumun etkisi ile cildiniz en doğal yöntemlerle beslenecektir.

Yoğurt cilde nasıl uygulanır?

Yoğurdu bir kaba koyup tahta kaşıkla çırpın. Çırpılmış yoğurt cilde hem eşit biçimde hem de daha kolay sürülür. Yoğurdu parmaklarınızın uçlarıyla fazla bastırmadan masaj yaparak yüzünüze ve boynunuza yedirin. Kuruyana kadar dokunmayın ki cildinizin her yanı maskeden eşit derecede faydalanabilsin.

Yoğurt limon maskesi yüzde ne kadar durmalı?

Yoğurt, limon suyu bal ve sütü iyice karıştırın. Karışımı cildinize iyice yedirin. Maskeyi yaklaşık 30 dakika bekletin. Ardından ılık su ile durulayın....4) Cilt Beyazlaştırıcı Yoğurt ve Limon Suyu Maskesi
  • 1 kaşık yoğurt.
  • Yarım limonun suyu.
  • 1 tatlı kaşığı bal.
  • 1 fincan süt.

Bal Yoğurt maskesi nasıl yapılır?

BAL YOĞURT MASKESİ 2 Yemek kaşığı yoğurdun içine 1 tatlı kaşığı doğal balı ilave edin ve karıştırın. Daha sonra bu karışımı cildinize uygulayın. Maske kuruduktan sonra ılık su ile yüzünüzü yıkayın ve iyice kurulayın. Haftada 1 defa uygulayabilirsiniz.

Zeytinyağı ve yoğurt maskesi ne işe yarar?

Yaşlılık kırışıklıkları ve lekelerin geçmesinde en etkili çözüm yoludur. Yoğurt ve Zeytinyağı ile Kırışıklık Engelleme; Bir yemek kaşığı yoğurdun içerisine, bir tatlı kaşığı zeytinyağı ekleyin. Karışımı cildinize sürün ve kuruduktan sonra ılık suyla yıkayın.

Yoğurt suyu ciltte ne kadar bekletilmeli?

Cilde uygulayın ve 10-15 dakika kadar tutun. Ardından çok ılık suyla durulayın. Kuru ciltleri nemlendirmede birebirdir.