ZUBİZU puanları nerede kullanılır?

İçindekiler:

  1. ZUBİZU puanları nerede kullanılır?
  2. n11 Zubizu nasıl kullanılır?
  3. Çiçek sepeti hediye çeki nasıl kazanılır?
  4. Shell'de kaç puan kaç TL?
  5. Zubizu uygulaması ne işe yarıyor?

ZUBİZU puanları nerede kullanılır?

Kampanyaya katılacak olan ZUBİZU'lular anlaşmalı Shell istasyonlarında yapacakları Shell V-power alımlarında 5 kata varan Smart Puan kazanıyorlar. Shell ClubSmart kart numaranız ve plakanız ile kampanyaya katıldıktan sonra başka hiçbir şey yapmanıza gerek kalmadan sene sonuna kadar 5 kat Smart Puan kazanın !

n11 Zubizu nasıl kullanılır?

Kupon kodunu web sitesinden tanımlamak için, “Ödeme Onayı” sayfasındaki “Kod Girişi” alanına veya Hesabım >Kuponlarım sayfasındaki “Yeni kupon Gir” kutusuna kupon kodunu yazıp ekleyebilirsiniz. Bu kampanya diğer n11.com kampanyaları ile birleştirilemez. Bu kampanyadan işlem başına en fazla 20.000 puan kazanabilirsiniz.

Çiçek sepeti hediye çeki nasıl kazanılır?

Hediye çeki kazandıran alışverişin çiçek (tasarım çiçek dahildir) ve bonnyfood kategorilerinden yapılması gerekmektedir. Kazanılan hediye çeki tüm ürün gruplarında geçerlidir. Kampanyadan bir müşteri bir kez faydalanabilir ve bir müşteri bir alışverişinde en fazla 1 hediye çeki kazanabilir.

Shell'de kaç puan kaç TL?

100 Smart Puan, 1 TL değerinde akaryakıt veya otogaza eşdeğerdir. Smart Puanların harcanması sırasında en az 1 TL değerinde harcama yapılması gerekliliği bulunmaktadır.

Zubizu uygulaması ne işe yarıyor?

ZUBİZU: Yeme-içmeden modaya, seyahatten otomobile, sağlıklı yaşamdan sanat-eğlenceye kadar farklı yaşam tarzlarına uygun birçok alanda kişiye özel öneri ve içerikler sunan Türkiye'nin ilk yaşam tarzı mobil uygulamasıdır.