Istanbul Diyarbakır kargo kaç gün?

İçindekiler:

  1. Istanbul Diyarbakır kargo kaç gün?
  2. Aras hızlı kargo kaç günde gelir?
  3. PTT kargo getiriyor mu?
  4. Adrese teslim edilemeyen kargo ne olur PTT?
  5. Hepsiburada dan alınan ürün ne zaman gelir?

Istanbul Diyarbakır kargo kaç gün?

Çıkış İliİSTANBUL
21DİYARBAKIR3 Gün
22EDİRNE2 Gün
23ELAZIĞ1 Gün
24ERZİNCAN3 Gün
39 satır daha

Aras hızlı kargo kaç günde gelir?

Gönderinizi 0-600 km arası mesafeler için 1 günde, 600 km ve üstü olan mesafelere ise 2 gün içinde teslim etmekteyiz. Operasyonel olarak standart hizmet alanları dışında kalan, haftanın belirli günlerinde teslimat yapılan mevkii ya da yerleşim birimleri mobil alan olarak tanımlanmaktadır.

PTT kargo getiriyor mu?

PTT Kargo, dağıtımını hafta içi 08:30 ile 16:30 saatleri arasında gerçekleştirmektedir. Cumartesi günü ise açık olan şubelerde 08:30 ile 13:00 saatleri arasında yapmaktadır. Ayrıca PTT Kargomatlar bulunmaktadır.

Adrese teslim edilemeyen kargo ne olur PTT?

(7) PTT işyerinde teslim veya postrestant ek hizmetli olarak kabul edilen gönderiler ile alıcılarının adreslerinde bulunamaması sebebiyle teslim edilemeyen ve en yakın işyerine ihbarlanan gönderiler, alıcının veya göndericinin yazılı talebi üzerine ücret tarifesinde belirtilen ücretini ödemek kaydıyla adreste teslim ...

Hepsiburada dan alınan ürün ne zaman gelir?

Bugün Teslimat adıyla duyurduğu yeni hizmetinde Hepsiburada İstanbul içerisinde gün içinde teslimata başlıyor. Hızlı teslimatın ötesinde özellikle gün içerisinde çalışanların kargoyu teslim alma problemlerini azaltacak serviste 15:00'a kadar verilen siparişleri Hepsiburada 17:00 ile 22:00 arası teslim ediyor.