Nesine puanı nedir?

İçindekiler:

  1. Nesine puanı nedir?
  2. Nesineye en az kaç TL atılıyor?
  3. Iddaa nasil indirilir?
  4. Nesineye nereden para atılır?
  5. Nesine ne zaman para yatırılır?

Nesine puanı nedir?

Puan nedir? Puan; İddaa, Spor Toto kuponu oynama işlemlerinde kullanılabilen, çekilemez bakiyeniz altındaki hediye tutar bakiyenizdir. ... Puanınız ile oluşturduğunuz İddaa ve Spor Toto kuponlarının kazanç sağlaması durumunda, kazancınız Nesine.com üyeliğinize çekilebilir bakiye olarak aktarılmaktadır.

Nesineye en az kaç TL atılıyor?

En az ne kadar para çekebilirim? Nesine.com hesabınızdan para çekme talebinde bulunabilmeniz için çekmek istediğiniz tutarın en az 10 TL olması gerekmektedir.

Iddaa nasil indirilir?

iddaa mobil uygulamasını nasıl indirebilirim? - Cihazınızdan indir.iddaa.com adresine girerek dilediğiniz uygulamayı tek adımda indirebilirsiniz. -Android cihazınız için,buraya tıklayarakda indirebilirsiniz.

Nesineye nereden para atılır?

Nesine.com'a nasıl para yatırabilirim?
  • Nesine.com üye numaranızı kullanarak, üye hesabınıza, bankaların vadesiz mevduat hesaplarından para transferi yapmanız gerekmektedir. ...
  • Anlaşmalı bankalarımızın ödeme kanallarından veya anlaşma dışı bankalardan EFT ile para transferi gerçekleştirebilirsiniz.

Nesine ne zaman para yatırılır?

Nesine.com, kazancınızı haftanın 7 günü saat 24:00'a kadar turbo ödeme ile dakikalar içinde banka hesabınıza gönderir. Herhangi bir üst limit olmaksızın anlaşmalı bankalarımız aracılığıyla yapacağınız para çekme işlemleri haftanın 7 günü 09:00 – 24:00 saatleri arasında ödenmektedir.