Mecitefendi kayısı çekirdeği kremi ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Mecitefendi kayısı çekirdeği kremi ne işe yarar?
  2. Kayısı çekirdeği yağı ne işe yarar?
  3. Mecitefendi helal mi?
  4. Kayısı çekirdeği kremi nasıl kullanılır?
  5. Mecitefendi ne ise yarar?
  6. Mecitefendi kolajen nasil kullanilir?
  7. Kayısı çekirdeği kremi tüylenme yapar mı?
  8. Kayısı yağı yüze iyi gelir mi?

Mecitefendi kayısı çekirdeği kremi ne işe yarar?

MECİTEFENDİ KAYISI ÇEKİRDEĞİ KREMİ 50 ML Vücudun gereksinimi olan temel yağ asitlerinden Omega 3, Omega 6, Omega 9 ve E Vitamini zengin bu yağ cildi besleyerek nemlendirir. Cilt üzerinde yaşlanma etkilerini minimize etmede, esneklik ve canlılık kazandırmada mükemmel bir destektir.

Kayısı çekirdeği yağı ne işe yarar?

Kayısı Çekirdeği Yağı Faydaları
  • Yatıştırıcı etkisiyle hassas ciltlere uygun bakım sağlıyor.
  • Yoğun nemlendirme etkisiyle cildi besliyor.
  • İçerdiği A ve E vitaminleri ile Omega 6 sayesinde cildin sıkılaşmasında rol oynuyor.
  • Egzama ve diğer kaşıntı sorunlarının dindirilmesine yardımcı oluyor.
Daha fazla öğe...

Mecitefendi helal mi?

Mecitefendi Bitlisel Kozmetik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından tamamen doğal olarak üretilmiş ve kalitesiyle kendisini piyasadaki diğer Bitkisel Ürünlerden ayırmayı başarmıştır. Ürün ISO 9001, GMP (İyi imalat uygulamaları) ve Helal Ürün belgeli tesislerde üretilmiştir.

Kayısı çekirdeği kremi nasıl kullanılır?

Kullanım Önerisi : Yeteri miktar MECİTEFENDİ DOĞAL KAYISI ÇEKİRDEĞİ KREMİ nazik dairesel hareketlerle cilde yedirilerek uygulanır. Doğal içeriği sebebiyle gün içerisinde istediğiniz sıklıkta kullanma özgürlüğüne sahipsiniz.

Mecitefendi ne ise yarar?

Mecitefendi Doğal Saç Bakım Yağı kuru, yıpranmış, ince telli, ve boyalı saçların kısa süre içerisinde dolgunlaşmasını ve ipeksi bir görünüm kazanmasını sağlar. Koruyucu Paraben içermez.

Mecitefendi kolajen nasil kullanilir?

Mecitefendi Komplex Kolajen 11.000 mg 30 Adet Kullanım önerisi: Yetişkinler için günde ml ılık su içerisinde 1 şase ürünün çözündürülerek alınması tavsiye edilir. 1 şase ürünü tek seferde tüketin. Uyarılar: Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayın. Takvide edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez.

Kayısı çekirdeği kremi tüylenme yapar mı?

Kayısı çekirdeği yağının kıl kökleri besleme özelliği vardır. Bu özelliğinden dolayı kaş ve kirpik dökülme problemlerinde tedavi amaçlı kullanılır. Yüz bölgesinde uygulandığında anında tüylenme yapmayacaktır.

Kayısı yağı yüze iyi gelir mi?

-Kayısı yağı, cildin sarkmasının önüne geçer. -Cildi ölü hücrelerden arındırır ve daha canlı gözükmesini sağlar. Özellikle yorgun olduğunuz günlerde kayısı yağı ile hazırlayacağınız maskeler, cilde iyi gelecektir. -Kayısı yağının içinde bulunan vitamin ve mineraller sivilce oluşumunun önüne geçer.