Nöbete kaç saat ek ders?

İçindekiler:

  1. Nöbete kaç saat ek ders?
  2. 20 saat derse giren branş öğretmeni kaç saat ek ders alır?
  3. 1 Nobet kac ek ders?
  4. Sınıf öğretmenliğinden kaç ek ders?
  5. Kulüp kaç saat ek ders?
  6. Okul müdürü maaş karşılığı kaç saat derse girer?

Nöbete kaç saat ek ders?

Madde 9 - Eğitim faaliyetlerinde ek ders görevi verilen personelin nöbet tutmaları halinde her nöbet günü için 3 saat ek ders ücreti ödenir. Bu ödeme haftada 6 saati geçemez. Nöbet izninden yararlananlara bu ödeme yapılmaz.

20 saat derse giren branş öğretmeni kaç saat ek ders alır?

22 saat derse giren bir branş öğretmeni 9 saat ek ders ücreti alır. 21 saat derse giren bir branş öğretmeni 8 saat ek ders ücreti alır. 20 saat derse giren bir branş öğretmeni 7 saat ek ders ücreti alır. 19 saat derse giren bir branş öğretmeni 5 saat ek ders ücreti alır.

1 Nobet kac ek ders?

Bilindiği üzere, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okul ve kurumlarda görev yapan öğretmenlere haftada birden fazla nöbet görevi verilmekte; ancak, sadece bir nöbet görevi için üç saat ek ders ücreti ödenmektedir.

Sınıf öğretmenliğinden kaç ek ders?

Sınıf Öğretmeni Ek Dersi Nasıl Hesaplanır? Sınıf öğretmenleri haftada 18 saat aylık (maaş) karşılığı ve ilave olarak 12 saatte zorunlu ek ders okutmakla görevlidirler. Sınıf öğretmenlerinin ders dışı hazırlık planlamadan 3 saat ve varsa nöbeti ile birlikte haftalık ek dersi 18 saat olabilmektedir.

Kulüp kaç saat ek ders?

Cevap: 15.10.2020 tarihli değişen MEB Sosyal Etkinlikler Yönetmeliğine uzaktan sosyal kulüp çalışması yapabileceklerdir. Ayrıca sınıf rehberliği de uzaktan yapılabilecektir. Sınıf rehberliği ve sosyal kulüpler için sadece birine olmak üzere 2 saat ekders ücreti ödenecektir.

Okul müdürü maaş karşılığı kaç saat derse girer?

Milli Eğitim Bakanlığının 07 tarihli ve11707 sayılı 2007/19 nolu genelgesinin 2.maddesindeki açıklamalara göre; Ders bütünlüğü de dikkate alınarak örgün ve yaygın eğitim kurumları müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcılarına haftada 6 saat aylık karşılığı ders görevi verilecek, aylık karşılığı ders ...