Hemşirelik atama var mı?

İçindekiler:

  1. Hemşirelik atama var mı?
  2. Hemşirelik tercihleri nasıl yapılır?
  3. Hastane tercihleri nasıl yapılır?
  4. Sağlık atama tercihleri nasıl yapılır?
  5. Saglik Bakanligi alimi ne zaman aciklanacak?

Hemşirelik atama var mı?

Lise KPSS ile hemşirelik görevine atanmak isteyen mezunların en düşük puanı 78 olarak son atamada belirtilmiştir. ... Lisans mezunu hemşirelerin KPSS atama puanları ise Doğu illerinde oldukça düşüktür. Örneğin; 2018 son KPSS atamasında Erzurum İlçe Devlet Hastanesine 69,99340 ile hemşire alımı yapılmıştır.

Hemşirelik tercihleri nasıl yapılır?

Son dakika hemşire alımı kılavuzu yayında... Tercih işlemleri, KPSS-2020/14 Tercih Kılavuzu kurallarına göre, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır.

Hastane tercihleri nasıl yapılır?

İşte ayrıntılar... SAĞLIK BAKANLIĞI TERCİHLERİ NASIL YAPILIR? Tercih işlemleri ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresi üzerinden gerçekleştirilecek. Adaylar tercihlerini 26 Mart– tarihleri arasında yapabilecek.

Sağlık atama tercihleri nasıl yapılır?

Adaylar tercihlerini, 1-7 Aralık tarihleri arasında tercih kılavuzunda belirtilen kurallara göre ÖSYM'nin internet sitesinden T.C. kimlik numarası ve şifresini girerek yapacak.

Saglik Bakanligi alimi ne zaman aciklanacak?

Sağlık Bakanlığı atama takvimine göre kura çekimi 30 Eylül Perşembe 2021 tarihinde yapılacak. Yapılacak kuranın yeri ve saati "https://yhgm.saglik.gov.tr" internet adresinden ilan edilecek. Sağlık Bakanlığı personel alımı kura sonuçları 30 Eylül'de yapılacak olan kuranın ardından açıklanacak.