Hyaluronik asit Solgar nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Hyaluronik asit Solgar nasıl kullanılır?
  2. Solgar hyaluronic acid Collagen Complex ne işe yarar?
  3. Solgar kolajen günde kaç kez kullanılır?
  4. Eklemler için hangi tip Kolajen kullanılır?
  5. Tip 2 kolajen kaç mg olmalı?

Hyaluronik asit Solgar nasıl kullanılır?

Günde 1 tablet, tercihen yemek zamanı kullanılmalıdır. Şeker ve nişasta içermez. Maya, buğday, gluten, soya ve süt ürünleri gibi potansiyel alerjenleri içermez. Yapay aroma, tatlandırıcı ve koruyucular kullanılmamıştır.

Solgar hyaluronic acid Collagen Complex ne işe yarar?

Hyalüronik asit, eklem rahatsızlıklarına, cilt kırışıklıklarına, yara iyileşmesine, reflüye, göz kuruluğuna, sistit ve kronik yorgunluklara iyi gelir. En yaygın olarak eklemlerdeki aşınma ve yıpranma sonucu gelişen 'osteoartrit'in tedavisi için kullanılır.

Solgar kolajen günde kaç kez kullanılır?

Solgar Hyaluronic Acid Collagen Complex 120mg 30Tb Günde 1 tablet, tercihen yemeklerle birlikte kullanılması tavsiye edilmektedir.

Eklemler için hangi tip Kolajen kullanılır?

Tip 2 Kolajen: Kıkırdak matrisi tarafından üretilen tip 2 kolajen, sıvıya benzer bir dolgudur. Kıkırdak oluşumuna yardımcı olan bu kolajen türü özellikle de eklem sağlığı için önemlidir. Yaşın ilerlemesiyle oluşan eklem ağrılarının tedavisinde kullanılır.

Tip 2 kolajen kaç mg olmalı?

Eklem ağrısı için; 6 ay boyunca günlük olarak alınan 40 mg ham tip-II kolajen veya 10 hafta boyunca 2 gram hidrolize tip-II kolajen eklem ağrısını azaltmaya yardımcı olabilir (20 , 21 , 22 ).