Vakıf bursuna kimler başvurabilir?

İçindekiler:

  1. Vakıf bursuna kimler başvurabilir?
  2. Devlet bursu neye göre verilir?
  3. Hazırlık sınıfı KYK bursu alabilir mi?
  4. Kyk burs kimlere verilir?

Vakıf bursuna kimler başvurabilir?

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından; sürekli bir işte çalışarak en az asgari ücret düzeyinde ücret alan veya gelire sahip öğrencilere, Polis Akademisi ile askeri okul öğrencilerine, okumakta oldukları eğitim kurumunda ek süre öğrenim gören öğrencilere, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine, Kamu kurumlarından ...

Devlet bursu neye göre verilir?

KYK Bursu Neye Göre Çıkıyor? Başvuran öğrenciler sosyal, ekonomik, eğitim durumlarına göre değerlendirilerek aralarından burs verilecek olanlar kurum tarafından belirlenir.

Hazırlık sınıfı KYK bursu alabilir mi?

Yüksek öğrenim gören başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilere 5102 sayılı Yüksek Öğrenim Öğrencilerine Burs/Kredi Verilmesine İlişkin Kanun hükümlerine göre karşılıksız verilen paradır. Burstan yararlanacak öğrenciler, Ön lisans öğrencileri, ... Yüksek Lisans (Master ve Doktora) öğrencileri,(hazırlık sınıfında burs verilmez)

Kyk burs kimlere verilir?

KYK Devlet Bursu Yurtiçi Ve Yurtdışında Yüksek Öğrenim Gören İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Verilmektedir. KYK Bursu Yüksek Öğrenim Gören Başarılı Ve İhtiyaç Sahibi Öğrencilere 5102 Sayılı Yüksek Öğrenim Öğrencilerine Burs/Kredi Verilmesine İlişkin Kanun Hükümlerine Göre Karşılıksız Verilen Paradır.