Iğneada nerenin ilçesi?

İçindekiler:

  1. Iğneada nerenin ilçesi?
  2. Iğneli neresi?
  3. İğneada Karadeniz mi Marmara mı?
  4. Iğneada longoz ormanlarında ne yapılır?
  5. Kırklareli'nde hangi deniz var?

Iğneada nerenin ilçesi?

İğneada, Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı, Trakya'nın Karadeniz sahilinde bir beldedir. 22 kilometrelik bir sahile sahiptir.

Iğneli neresi?

İğneada, Marmara Bölgesi'nde bulunan Kırklareli ilinin Demirköy ilçesine bağlı bir beldedir. Karadeniz'in en batısında, Trakya'nın ise en doğusundadır. İstanbul'a 250 km, Kırklareli şehir merkezine 97 km uzaklıkta bulunur. İğneada, Bulgaristan sınırındadır.

İğneada Karadeniz mi Marmara mı?

İğneada, Marmara Bölgesi'nde bulunan Kırklareli ilinin Demirköy ilçesine bağlı bir beldedir. Karadeniz'in en batısında, Trakya'nın ise en doğusundadır. İstanbul'a 250 km, Kırklareli şehir merkezine 97 km uzaklıkta bulunur.

Iğneada longoz ormanlarında ne yapılır?

Muhteşem bir doğaya sahip olan Orman dünyanın sayılı longoz ormanlarından bir tanesi. Bölgede doğa yürüyüşü yapabilirsiniz. Ayrıca bazı zorlu noktalarda yapılan platformlardan kolaylıkla yürüyebilirsiniz. Bölgede Ateş Yakmak Yasaktır.

Kırklareli'nde hangi deniz var?

Berrak denizi ile Kırklareli'nin yaz aylarında en çok tercih edilen plajları arasında yer almaktadır. Deniz suyu sıcaklığı Haziran ayında ortalama 20 derece iken, Ağustos ayında sıcaklık 26 dereceye kadar yükselmektedir.