Elasten kolajen nedir?

İçindekiler:

  1. Elasten kolajen nedir?
  2. Sıvı kolajen nedir?
  3. Incoll sıvı kolajen ne işe yarar?
  4. Liquid Collagen nedir?

Elasten kolajen nedir?

Yenilikçi kolajen peptitleri içeren ELASTEN® ilk kez bir içme kolajeni olarak geliştirilmiş olup kremlerin ve serumların etkili olmadığı cildin alt tabakalarındaki spesifik hücreleri aktive ederek yeniden daha fazla kolajen depolamalarını sağlar. ELASTEN® kolay tolere edilir ve tüm vücutta kalıcı bir etki gösterir.

Sıvı kolajen nedir?

Sıvı kolajen ürünleri çoğunlukla, deniz anası, deniz ürünleri, inek kıkırdağı, kabuklu canlılar gibi hayvanlardan elde edilmektedir. Kapsül olarak satılan sıvı kolajenler içerisinde bu maddenin yanı sıra, çinko, selenyum, B vitamini, C vitamini gibi maddeler de yer almaktadır.

Incoll sıvı kolajen ne işe yarar?

Eklem sıvısının kayganlığını artırmada , İmmun sistem destekleyicisi; antioksidan ve antiinflamatuvar etkileri sebebiyle destek tedavi olarak, Eklem hasarına bağlı ağrı şikayeti olan hastaların hareketlerini kolaylaştırma adına yapılan tedavilerde TAKVİYE EDİCİ OLARAK kullanılmaktadır.

Liquid Collagen nedir?

Ligone Liquid Collagen nedir? İçerisinde 5500 mg içime hazır sıvı formda hidrolize tip 1 kolajen peptitleri bulunduran bir gıda takviyesidir. Hyaluronik asit, koenzim q10, alfa lipoik asit, B vitaminleri ve zerdeçal bulunduran kompleks bir formülasyona sahiptir.