Murat Yıldırım nereli Kürt mü Türk mü?

İçindekiler:

  1. Murat Yıldırım nereli Kürt mü Türk mü?
  2. Murat Yildirim hangi partili?
  3. Kobra Murat kimdir vikipedi?
  4. Murat Yıldırım ve esi nasil tanisti?
  5. Kobra Muratın oglu kim?

Murat Yıldırım nereli Kürt mü Türk mü?

Murat Yıldırım Kimdir ? Murat Yıldırım (d. 1979, Konya), Türk oyuncu ve sunucu. Annesi ve babası aslen Mardinli olan Yıldırım, babasının öğretmenlik görevi nedeniyle 1979'da Konya'da doğdu.Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümününden sekizinci senesinde mezun oldu.

Murat Yildirim hangi partili?

24. Dönemde Parlamentolararası Birlik (PAB) Türk Grubu Üyeliği görevini yeniden üstlendi. Ak partilidir. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Kobra Murat kimdir vikipedi?

Kobra Murat takma adıyla bilinen Murat Divandiler aslında İstanbul Balat'ta yaşayan bir terzi. Kobra Murat, babasının, dedesinin, büyük büyükdedesinin doğduğu bu mahallede sürdürüyor hayatını. Kendi çevresinde çok ünlü bir terzi. Kobra Murat, 26 yıl önce konfeksiyonda tanıştığı Emine ile evlendi.

Murat Yıldırım ve esi nasil tanisti?

Londra'da, bir kafede, ortak bir arkadaş grubuyla ilk kez bir araya gelmiş Murat Yıldırım ve Imane Elbani. Tabii ilk görüşte birbirlerine deli divane aşık olmamışlar ama oldukça etkilenmişler. Murat Yıldırım tanışmalarını anlatırken 'This is kader' diyor.

Kobra Muratın oglu kim?

Kobra Murat, 26 yıl önce konfeksiyonda tanıştığı Emine ile evlendi. Oğulları Doğuş ve Yiğithan'dan sonra, mutlaka bir kız çocuk sahibi olmak istediler. Altı yıl sonra dilekleri yerine geldi, 30 Temmuz 2007'de Sergül dünyaya geldi.