Quıck sigorta kimin?

İçindekiler:

  1. Quıck sigorta kimin?
  2. Quick Süper trafik nedir?
  3. Anlaşmalı servis ne demek?
  4. Quick yardim asistans hizmeti nedir?
  5. Süper trafik sigortası nedir?
  6. Marka Yetkili Servis ne demek?
  7. Türkiye Sigorta dost servis nedir?
  8. Asistans hizmeti ne demek?
  9. Neden Yetkili Servis?
  10. Teknik servisler ne kadar kazanıyor?

Quıck sigorta kimin?

0 Yerli Sermaye Quick Sigorta A.Ş., 61.900.000 TL sermayeye sahip, sermayesinin tamamı ödenmiş, menşei Türkiye olan 0 Yerli bir sigorta şirketidir. Türkiye orijinli Quick Sigorta A.Ş., bir Maher Holding A.Ş. iştirakidir. 30.06.2021 tarihi itibariyle Şirket'in toplam özkaynakları 613.476.567 TL'dir.

Quick Süper trafik nedir?

Zorunlu Trafik Sigortanız ile trafikte kusurlu olarak zarar verdiğin üçüncü şahısların maddi ve bedeni tazminatlarını, teminat limitleri dahilinde Quick Sigorta öder.

Anlaşmalı servis ne demek?

Anlaşmalı servis sigorta şirketinden ödemeyi tahsil eder. Sigorta şirketlerinden kasko ve trafik sigortaları satın alan sürücülerin onarım işlemlerinin kolaylıkla yapılabilmesi için şirketler servislerle anlaşma yapar. Bu servislerde sigortalının tüm işlemleri ücretsiz olarak yaptırılır.

Quick yardim asistans hizmeti nedir?

Aracınız seyahat halinde arıza veya kaza yapmışsa, 24 saatten fazla serviste kalması gerekiyor ise ikame araçtan ya da konaklama hizmetinden faydalanabilirsiniz. Konutunuzda elektrik, su ve çilingir arızası varsa asistans hizmetlerini arayarak hizmet alabilirsiniz.

Süper trafik sigortası nedir?

Otomobil ve Kamyonet kullanım tarzındaki araçlar için özel hazırlanmış, Trafik Sigortası teminatları yanı sıra İhtiyari Mali Sorumluluk Sigortası, Ferdi Kaza Sigortası ve Yardım Hizmeti'nin verilmiş olduğu kapsamlı bir üründür.

Marka Yetkili Servis ne demek?

Üretici firmaların ürünlerinin tamiri için yetkilendirdiği kişi ya da kurumlar Yetkili Servis olarak tanımlanmaktadır.

Türkiye Sigorta dost servis nedir?

Türkiye Sigorta Dost Kasko ile aracınızın küçük hasarları büyük problemlere dönüşmeden mini onarım hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Nasıl mı? Anlaşmalı Mini Onarım servislerinde aşağıda belirtilen hasarlar için, hasarsızlık indiriminiz bozulmadan aracınızı tamir ettirebilirsiniz.

Asistans hizmeti ne demek?

Asistans hizmeti, kasko sigortası kapsamında aracın başına gelecek arıza, kaza veya beklenmedik durumlar için sigorta şirketinin sigortalıya sağladığı teminatlar/faydalar olarak tanımlanabilir. Sigorta şirketleri bazı asistans hizmetlerinde teminat kapsamı dâhilinde ek ücretler de talep edebilir.

Neden Yetkili Servis?

Yetkili Servisler, orijinal parçalar kullanarak üründe herhangi bir performans kaybı olmasını engellerler. Bunun yanı sıra Yetkili Serviste çalışan kişilerin aldıkları sürekli eğitimler, üreticinin karakteristik ürün özelliklerini tanımasına ve ürün hakkında yeterli bilgi ve deneyime sahip olmasını sağlar.

Teknik servisler ne kadar kazanıyor?

Teknik Servis Elemanı maaşı ortalama aylık 4750 - TL'dir. En düşük Teknik Servis Elemanı maaşı 3800 -TL, En yüksek ise 5700 - TL'dir.