Lpg'li araç feribota biner mi?

İçindekiler:

  1. Lpg'li araç feribota biner mi?
  2. Topçular feribot açık mı?
  3. Feribota tüplü araç alınıyor mu?
  4. Eskihisardan nerelere feribot var?
  5. 65 yaş üstü feribota binebilir mi?

Lpg'li araç feribota biner mi?

LPG ve CNG ile çalışan araçlar, gemi tipi FE olan seferlere kabul edilmemektedir (Yenikapı - Bandırma hızlı feribot hattını kullanamazlar, Yenikapı-Bursa, Yenikapı - Yalova ve Pendik - Yalova hızlı feribot hatlarında gemi tipi FE olan seferleri kullanamazlar).

Topçular feribot açık mı?

İDO İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş. olarak 30 yılı aşkın süredir kesintisiz olarak sürdürdüğümüz deniz ulaşımı hizmetimizle haftanın her günü 24 saat aralıksız olarak gerçekleştirilen İDO Topçular Eskihisar / Eskihisar - Topçular Arabalı Vapur Seferlerinde toplam 17 gemi çalışmaktadır.

Feribota tüplü araç alınıyor mu?

İDO, LPG'li araçların vapura alınmayacağı şeklindeki açıklamasını düzeltti. ... Açıklamada, ''Seferler şu anda normal seyrinde devam etmektedir ve LPG'li araçların gemiye alınmaması gibi bir durum yoktur'' denildi.

Eskihisardan nerelere feribot var?

İstanbul Bursa yönünde seyahat eden araçların İzmit Körfezini dolaşmadan yollarını kısaltan Eskihisar Topçular arasında arabalı vapur yolculuğu ortalama 45 dakika sürmektedir. Bu seferler Kocaeli Gebze İlçesinin Eskihisar iskelesi ile Yalova İlinin Topçular beldesindeki iskele arasında yapılmaktadır.

65 yaş üstü feribota binebilir mi?

Memleket izni kapsamında yaya olarak veya kendi aracıyla şehir dışına seyahat edecek 65 yaş ve üzerindeki misafirlerimizin İDO seferlerine katılabilmeleri için “65 Yaş Üstü Seyahat İzin Belgesi” almaları gerekmektedir.