Adese iş merkezi sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Adese iş merkezi sahibi kim?
  2. Adese nin kaç şubesi var?
  3. Adese hangi illerde var?
  4. Adese yi kim aldı?
  5. Adeseye ne oldu?
  6. Adeseler neden kapandı?
  7. Adese ne iş yapıyor?
  8. Adeseler kime satıldı?
  9. Adeseler neden kapanıyor?
  10. Adeseler kapandı mı?
  11. Konya Adeseler neden kapandı?
  12. Adese kime satıldı 2018?

Adese iş merkezi sahibi kim?

İttifak Holding'in grup şirketlerinden biri olarak 1991 yılında faaliyetine başlayan Adese, 2011 yılında Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlamıştır.

Adese nin kaç şubesi var?

A.S. 5 ilde 58 adet Adese, 24 adet Adesem ve 7 adet diğer mağazalar (Unlu mamuller satışı ve benzeri diğer mağazalar) olmak üzere toplam 89 mağazada faaliyet göstermektedir.

Adese hangi illerde var?

Orta Anadolu merkezli bir büyüme stratejisi ortaya koyarak daha verimli bir perakende markası olmak için kararlı adımlar atan Adese, Marmara Bölgesi'nden çıkarak Konya, Ankara, Bolu, Mersin ve Afyonkarahisar gibi illerde büyümesini sürdürdü.

Adese yi kim aldı?

Adese Suudi Arabistanlılara satıldı. Adese Suudi Arabistanlılara satıldı. Konuyla ilgili İttifak Holding tarafından 12.07.2013 tarihinde KAP`a gönderilen özel durum açıklaması şu şekilde.

Adeseye ne oldu?

Uzun yıllardır Türkiye'de market işletmeciliği yapan Adese Gayrimenkul yapılanmasını tamamladı ve elinde kalan market, demirbaş, araç, stok, mağazaları devretti. ... Markete yönelik stokların tamamı 29 milyon liraya satıldı.

Adeseler neden kapandı?

Adese'ye ait 18 adet mağaza ve tesisinin devir/satış imkanı bulunmaması nedeniyle tasfiye kararı alındı. 7 mağazaya ilişkin olarak devir/satış görüşmeleri sürdürülüyor.

Adese ne iş yapıyor?

ADESE ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ, alışveriş hizmetleri veren Türkiye merkezli bir şirkettir. Şirket, indirimli fiyatlarla çeşitli mallar sunan bir perakendecidir.

Adeseler kime satıldı?

Adese Suudi Arabistanlılara satıldı. Adese Suudi Arabistanlılara satıldı. Konuyla ilgili İttifak Holding tarafından 12.07.2013 tarihinde KAP`a gönderilen özel durum açıklaması şu şekilde. Konuyla ilgili İttifak Holding tarafından 12.07.2013 tarihinde KAP'a gönderilen özel durum açıklaması şu şekilde.

Adeseler neden kapanıyor?

Adese'ye ait 18 adet mağaza ve tesisinin devir/satış imkanı bulunmaması nedeniyle tasfiye kararı alındı. 7 mağazaya ilişkin olarak devir/satış görüşmeleri sürdürülüyor.

Adeseler kapandı mı?

Konya merkezli İttifak Holding'in şirketi olan Adese marketlerin kapatıldığı açıklandı. KAP'a yapılan açıklamada kapanış işlemleri çerçevesinde 101.8 milyon lira gelir elde edildiği bildirildi.

Konya Adeseler neden kapandı?

Perakande sektörünün önemli oyuncularından biri konumunda olan Adese, son 10 ayda 23 mağaza için kapatma kararı aldı. Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı bildirimlere göre, söz konusu mağazaların kapatılmasının gerekçesi için ise 'verimlilik düşüşü' olarak açıklandı.

Adese kime satıldı 2018?

İttifak Holding yapılan açıklamada, “İttifak Holding iştiraklerinden Selva Gıda San. AŞ ve Seha İnşaat mülkiyetinde bulunan Adese Alışveriş Merkezleri Tic.