Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi kimdir?

İçindekiler:

  1. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi kimdir?
  2. Sultangazi Haseki Hastanesi ne zaman açıldı?
  3. Mehmet Mesut Sönmez Kimdir?
  4. Haseki taşındı mı?
  5. Sultangazi Haseki Hastanesi hangi tramvay durağı?
  6. Mehmet Mesut Sönmez hangi hastanede?

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi kimdir?

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Mesut SÖNMEZ'i ziyaret ederek, hastanemizin genel durumu ile koronavirüs salgınının seyri ve alınan tedbirler değerlendirildi.

Sultangazi Haseki Hastanesi ne zaman açıldı?

2019 yılında da açılışı yapılan ve 3 bloktan oluşan 169345 m2 kapalı alana sahip Sultangazi Haseki Binamızda toplam 700 tescilli hasta yatağı ve 180 Yoğun Bakım yatağı yer almaktadır.

Mehmet Mesut Sönmez Kimdir?

1998 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. ... İstanbul Üniversitesi Sağlık İşletmeciliği Lisans Programını 2016 yılında tamamladı. 2017 yılında Doçent unvanına hak kazandı. 2019 yılından itibaren Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi olarak görev yapmaktadır.

Haseki taşındı mı?

Yıkılıp yeniden yapılmasına karar verilen Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sultangazi'ye taşınıyor. Sultangazi'ye inşa edilen yeni hastanenin inşaatı bitti, hizmete girmek için gün sayıyor.

Sultangazi Haseki Hastanesi hangi tramvay durağı?

Sultangazi Haseki Yerleşkesi'ne en yakın tramvay durağı Sultançiftliği İstasyonu'dur. Bunun için yürüyerek durağa ulaşabilir, Mescid-i Selam-Topkapı Tramvay Hattını (T4) kullanarak 18 durak sonra Topkapı İstasyonu'nda inebilirsiniz.

Mehmet Mesut Sönmez hangi hastanede?

Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi Uzmanı olarak görev aldı. İstanbul Üniversitesi Sağlık İşletmeciliği Lisans Programını 2016 yılında tamamladı. 2017 yılında Doçent unvanına hak kazandı. 2019 yılından itibaren Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi olarak görev yapmaktadır.