Bahattin Sofuoğlu Kenan Sofuoğlu'nun Neyi?

İçindekiler:

  1. Bahattin Sofuoğlu Kenan Sofuoğlu'nun Neyi?
  2. Kenan Sofuoğlu kimdir hayatı?
  3. Kenan Sofuoğlu'nun abisi kim?
  4. Kenan Sofuoğlunun kardeşi kimdir?
  5. Kenan Sofuoğlu kaç kez şampiyon oldu?
  6. Kenan Sofuoğlunun abisi neden öldü?
  7. Kenan Sofuoğlu eşi kimdir?
  8. Kenan Sofuoğlu hangi marka motor kullanıyor?

Bahattin Sofuoğlu Kenan Sofuoğlu'nun Neyi?

Bir motosiklet dükkanı sahibinin çocuğu olan Bahattin Sofuoğlu, motosiklet kariyerine 1997'de 19 yaşında motosiklet drag yarışlarına katılarak başlamıştır. Başarılı motosiklet yarışçıları olan Sinan Sofuoğlu ve Kenan Sofuoğlu'nun abisidir.

Kenan Sofuoğlu kimdir hayatı?

Kenan Sofuoğlu, 25 Temmuz 1983 tarihinde Adapazarı Akyazı'da dünyaya geldi. Aslen Trabzonlu olan sporcu, dört kardeştir. Ailecek motor yarışlarına ilgi duyan ailede motor yarışlarına ilk olarak abisi Bahattin Sofuoğlu'nu örnek aldı. diğer abisi Sinan Sofuoğlu ise, 2000 yılında Türkiye Şampiyonası'nda yer aldı.

Kenan Sofuoğlu'nun abisi kim?

Bahattin Sofuoğlu Sinan Sofuoğlu Kenan Sofuoğlu/Erkek kardeşleri

Kenan Sofuoğlunun kardeşi kimdir?

Bahattin Sofuoğlu Sinan SofuoğluNilüfer Sofuoğlu Kenan Sofuoğlu/Kardeşleri Bahattin Sofuoğlu, (d. 1978, Adapazarı - ö. ), Türk motosiklet yarışçısı. Sinan ve Kenan Sofuoğlu'nun ağabeyidir.

Kenan Sofuoğlu kaç kez şampiyon oldu?

2016' Supersport Dünya Şampiyonluğu'nu bir kez daha kazandı.Böylelikle 5. Dünya Şampiyonluğunu Kazanmıştır. Bu sezon 6., Supersport kariyerindeki 38. zaferini elde eden Kenan Sofuoğlu, 2007, 2010, 20'in ardından 5. kez Supersport şampiyonu oldu.

Kenan Sofuoğlunun abisi neden öldü?

Bahattin Sofuoğlu, günü kendi dükkanlarının önündeki caddeden yaya olarak karşıdan karşıya geçerken otomobil çarpması sonucu vefat etti. Kenan Sofuoğlu, yarıştığı uluslararası şampiyonalarda ağabeyinin ismini kaskında taşıyor.

Kenan Sofuoğlu eşi kimdir?

Julia Loomane. 2014 Kenan Sofuoğlu/Eşi

Kenan Sofuoğlu hangi marka motor kullanıyor?

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en büyük ayağını oluşturan Osman Gazi Köprüsü'nde 400 kilometre hıza ulaşarak Kawasaki H2R model motosikletle en yüksek hıza ulaşan isim oldu.