Turhan Özen THY kimdir?

İçindekiler:

  1. Turhan Özen THY kimdir?
  2. Turkish kargo kimin?
  3. THY Ahmet Bolat kimdir?
  4. Mithat Görkem Aksoy kimdir?
  5. Türk Hava Yolları'nın müdürü kimdir?
  6. Türk Hava Yolları müdür?
  7. THY eski genel müdür?

Turhan Özen THY kimdir?

Halen Türk Hava Yolları A.O.'da Kargo'dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak Turkish Cargo'nun liderliğini yapmakta bu görevin yanı sıra aralarında We World Express'in de yer aldığı muhtelif iştiraklerde Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini de yürüten Özen, iyi derecede İngilizce ve Fransızca bilmekte olup evli ve iki ...

Turkish kargo kimin?

Dünyanın 127 ülkesine hizmet sağlayan ve en hızlı büyüyen hava kargo markası olan Turkish Cargo, Türkiye'nin “yükselen değeri” Türk Hava Yolları'nın 1933 yılından beri hava kargo taşıma faliyetlerini yürütmektedir.

THY Ahmet Bolat kimdir?

Bolat 1959 Konya doğumludur. Dr. Bolat iş hayatına 1981'de Yıldız Kalıp Şirketi'nde tasarım ve üretim mühendisi olarak başlamıştır. 19 yılları arasında University of Michigan'da araştırma görevlisi, öğretim görevlisi ve yardımcı doçent görevlerinde bulunmuştur.

Mithat Görkem Aksoy kimdir?

06.06.1977 Antalya doğumlu olup Türk Hava Kurumunda 1996 yılında pilotaj Eğitimine başladı,1998 yılında mezun oldu. 2016 yılında Genel Havacılık VIP Uçakları Operasyon Başkanlığı görevine getirilmiş olup, halen Türk Hava Yolları A.O bünyesinde fiili uçucu kaptan pilot olarak görev yapmaktadır. ...

Türk Hava Yolları'nın müdürü kimdir?

Bilal Ekşi, tarihinde ise Türk Hava Yolları A.O. Genel Müdürü olarak atanmış olup, görevine Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak devam etmektedir.

Türk Hava Yolları müdür?

Bilal Ekşi, tarihinde ise Türk Hava Yolları A.O. Genel Müdürü olarak atanmış olup, görevine Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak devam etmektedir.

THY eski genel müdür?

Temel Kotil (d. 3 Aralık 1959, Rize), 2005-2016 yılları arasında Türk Hava Yollarında Genel Müdürlük ve İcra Kurulu Başkan vekilliği görevini yürütmüştür. tarihinde TUSAŞ'a Genel Müdür olarak atanmıştır.