Aşılamadan sonra nelere dikkat etmek gerekir?

İçindekiler:

  1. Aşılamadan sonra nelere dikkat etmek gerekir?
  2. Aşılama sonrasi kac gun dinlenmeli?
  3. Aşılamadan sonra Beta HCG ne zaman?
  4. Aşılama için neler gerekli?

Aşılamadan sonra nelere dikkat etmek gerekir?

Aşılama tedavisi yapıldıktan sonra 30 dakika boyunca sırt üstü yatarak dinlenin. Ağır kaldırmayın, fiziksel olarak kendinizi yormamaya çalışın. Aşılama yapıldıktan sonra ki 2 gün boyunca cinsel ilişkiye girmeyin. Doktorunuz, genel sağlık durumunuza göre bu süreyi uzatabilir.

Aşılama sonrasi kac gun dinlenmeli?

Hazırlanan bu spermler ince bir kateter yardımı ile rahim ağzından geçilerek rahimin içine yavaş yavaş verilir. Aşılama işlemi muayenehane şartlarında yapılan ağrısız, acısız ve kolay bir işlemdir. Aşılamadan sonra hasta 30dk yatarak dinlenir ve normal günlük hayatına döner.

Aşılamadan sonra Beta HCG ne zaman?

Aşılamada Gebelik testi ne zaman yapılmalıdır? Aşılamadan 2 hafta sonra kanda gebelik testi ile sonuç araştırılır. Bu 2 haftalık sürede genellikle progesteron vaginal tablet ya da jel kullanılması önerilmektedir.

Aşılama için neler gerekli?

Aşılama Yöntemi Testler sonucunda bir tüpün kapalı olduğu, yumurtlamanın olmadığı ya da sperm sayısının düşük olduğu durumlarda tedaviye başlanılabilir. Sperm sayısının düşük olduğu durumlar 5 milyon ve üstü durumlardır. Eğer sperm sayısı 5 milyonun altında ise tüp bebek tedavisine yönelmek daha doğru olur.