LGS 3 Tercih Sonuçları nereden bakılır?

İçindekiler:

  1. LGS 3 Tercih Sonuçları nereden bakılır?
  2. LGS ucuncu tercih ne zaman?
  3. LGS 2 ve 3 tercihler ne zaman?
  4. Nakil sonuçlarını nereden öğrenebilirim?
  5. Nakil tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?
  6. LGS açıkta kalan öğrenciler ne yapacak 2021?
  7. 2020 2021 nakil sonuçları ne zaman açıklanacak?
  8. Açıkta kalan öğrenciler ne yapacak?

LGS 3 Tercih Sonuçları nereden bakılır?

LGS tercih sonuçları “http://www.meb.gov.tr” adresinden öğrencilerin erişimine açıldı. Sonuçların açıklanmasının ardından birinci nakil başvuruları 26-30 Temmuz tarihleri arasında alınacak.

LGS ucuncu tercih ne zaman?

LGS TERCİH TARİHLERİ NE ZAMAN? Yerleştirme işlemleri için tercihlerin alınması 05-16 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapılacak. Öğrenciler tercihlerini http://www.meb.gov.tr ya da https://eokul.meb.gov.tr internet adresinden yapabilecek.

LGS 2 ve 3 tercihler ne zaman?

Yerleştirmeye esas nakil işlemi için; tercih başvuruları 02-06 Ağustos 2021 tarihlerinde saat 17.00'ye kadar yapılabilecektir. Her nakil döneminde öğrenciler, her gruptan en fazla 3 (üç) okul tercihinde bulunabileceklerdir.

Nakil sonuçlarını nereden öğrenebilirim?

nakil sonuçlarına "meb.gov.tr" adresinden ulaşılabiliyor.

Nakil tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

LGS 2. nakil tercih başvuruları 6 Ağustos'ta sona erecek, sonuçları ise 9 Ağustos'ta açıklanacak. Milli Eğitim Bakanlığı Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yerleştirmeye esas birinci nakil sonuçlarını açıkladı. LGS kapsamında, yerleştirmeye esas birinci nakil sonuçlarına "meb.gov.tr" adresinden ulaşılabiliyor.

LGS açıkta kalan öğrenciler ne yapacak 2021?

Böylece merkezî yürütülen ana yerleştirme süreci, 9 Ağustos 2021'de tamamlanmış olacak. Hiçbir okula yerleşemeyen öğrenciler için il/ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonlarınca yerleştirme başvuruları alınacak ve 20 Ağustos 2021'de yerleştirme süreci tamamlanacak.

2020 2021 nakil sonuçları ne zaman açıklanacak?

Yerleştirmeye esas ikinci nakil tercih başvuruları 6 Ağustos'ta sona erecek, sonuçları ise 9 Ağustos'ta açıklanacak.

Açıkta kalan öğrenciler ne yapacak?

Herhangi bir okula yerleşemeyen veya yerleştiği okulu değiştirmek isteyen öğrenciler için süreç devam edecek. ... Hiçbir okula yerleşemeyen öğrenciler için il/ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonlarınca yerleştirme başvuruları alınacak ve 20 Ağustos 2021'de yerleştirme süreci tamamlanacak.