Ayfon 11 su geçiriyor mu?

İçindekiler:

  1. Ayfon 11 su geçiriyor mu?
  2. iPhone su kaçtı ne yapmalıyım?
  3. iPhone su kaçtığını nasıl anlarız?
  4. iPhone 11 e su kaçtı ne yapmalıyım?
  5. Su kaçan iPhone tamir edilir mi?
  6. iPhone 11 su altında fotoğraf çekiyor mu?
  7. Lightning bağlayıcısı sıvı algılandı ne demek?
  8. iPhone 11 ile havuza girilir mi?
  9. iPhone 11 su altında çekim yapıyor mu?

Ayfon 11 su geçiriyor mu?

Serinin üç adet telefon modeli bulunuyor. iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max modellerinin her birinin su geçirmezlik seviyeleri farklı olabiliyor. ... Diğer iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max telefonlar ise en fazla 4 metre derinlikteki suda 30 dakikaya dayanabiliyor.

iPhone su kaçtı ne yapmalıyım?

Varsa iPhone'unuzun koruyucu kılıfını ve SIM kartını çıkarın. iPhone'u baş aşağıya tutun ve dikkatlice sallayın. Bu şekilde iPhone'un açık yerlerinden sıvının dışarıya çıkmasını sağlayabilirsiniz. Ardından iPhone'u havlu gibi iyi bir emici ve yumuşak bir bezle güzelce kurulayın.

iPhone su kaçtığını nasıl anlarız?

iPhone'da ve çoğu iPod aygıtında dıştan görebileceğiniz Sıvıyla Temas Göstergeleri (LCI) vardır. LCI suyla veya su içeren bir sıvıyla temas ettiğinde etkinleşir. Gösterge normalde beyaz veya gümüş rengindedir, ancak suya veya su içeren sıvıya maruz kaldığında tamamen kırmızı olur.

iPhone 11 e su kaçtı ne yapmalıyım?

iPhone Suya Düşerse Neler Yapılmalı?
  1. Suya düşen iPhone telefonunu derhal kapatmak,
  2. Daha sonra hattı, telefonun yuvasından çıkarmak,
  3. Bir kap dolusu pirinç hazırlamak,
  4. Ardından ise telefonu bu pirinç kabının içerisine yerleştirmek,
Daha fazla öğe...

Su kaçan iPhone tamir edilir mi?

Diğer bir durum da şu: Suya düşüş bir iPhone'un tamirinden belirli bir süre sonra, farklı arızalar da görülebiliyor. Bu yüzden birçok servis suya düşmüş bir cihazı tamir etmek istemeyebiliyor. Ama sonuç olarak; sıvı temasına uğrayan bir iPhone tamir edilebilir.

iPhone 11 su altında fotoğraf çekiyor mu?

iPhone Xs suya dayanıklılık konusunda IP68 sertifikasına sahip. Böylelikle akıllı telefon toza karşı dayanıklı olmasının yanı sıra ve suyun 2 metre altında 30 dakika boyunca çalışmaya devam edebiliyor. Bunun da suyun altında fotoğraf çekimi için yeterli olduğu söylenebilir.

Lightning bağlayıcısı sıvı algılandı ne demek?

Lightning bağlayıcısında sıvı algılandı: iPhone'unuzu şarj etmeyen bir aksesuarı iPhone'unuza taktığınızda sıvı algılanırsa görüntülenir. ... Böyle bir durumda iPhone'unuzu Lightning kablosuna veya aksesuarına yeniden bağlarsanız sıvı algılama uyarısını geçersiz kılarak iPhone'unuzu şarj edebilirsiniz.

iPhone 11 ile havuza girilir mi?

"iPhone 11 sıvı sıçramasına, suya ve toza karşı dayanıklıdır ve kontrollü laboratuvar koşullarında test edilmiştir ve IEC standardı 60529 kapsamında IP68 derecesine sahiptir (maksimum 2 metre derinlikte 30 dakikaya kadar).

iPhone 11 su altında çekim yapıyor mu?

"iPhone 11 sıvı sıçramasına, suya ve toza karşı dayanıklıdır ve kontrollü laboratuvar koşullarında test edilmiştir ve IEC standardı 60529 kapsamında IP68 derecesine sahiptir (maksimum 2 metre derinlikte 30 dakikaya kadar).