Hopi para nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Hopi para nasıl kullanılır?
  2. Hopi üyelik paralı mi?
  3. Hopi uygulaması nasıl indirilir?
  4. Hopi puanları ne zamana kadar geçerli?
  5. Hopi kime ait?
  6. Hopi mobil ödeme nedir?
  7. Hopi markası kimin?

Hopi para nasıl kullanılır?

Paracık miktarını burada görebilir, Paracıkların nerede kaç kat değerli olduğunu öğrenebilirsin. Alışverişlerinde Hopi QR Kodunu kasaya göstererek, internet alışverişlerinde ise altındaki kodu yazarak kampanyalardan yararlanabilirsin. Kredi kartlarını Hopi'ne ekleyerek Hopi ile mobil ödeme yapabilirsin.

Hopi üyelik paralı mi?

Kazandığın Paracıkları Hopi'ye üye markalarda kendi değerinde ya da tekliflerde kat kat değerli harcayabilirsin. Hopi Uygulaması ücretli midir? Hayır. Hopi'yi App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsin.

Hopi uygulaması nasıl indirilir?

Hopi uygulamasını kullanmış olduğunuz mobil cihazınızın işletim sistemine göre mevcut olan uygulama üzerinden indirebilirsiniz. Hopi uygulamasını android cihaz kullanıcıları PlayStore üzerinden indirebilir. İOS işletim sistemine sahip cihaz kullanan kişiler ise AppStore üzerinden indirebilir.

Hopi puanları ne zamana kadar geçerli?

Hopi işyerleri, ürünleri ve/veya kampanyaları itibariyle kazanım/kullanım için farklı değerler uygulanabilir, bazılarında geçerli olmayabilir. Hopi Paracık kurallarını değiştirebilir, uygulamayı sonlandırabilir. Paracıklar takriben 24 saat içinde kullanılabilir hale gelir, en geç 1 yıl içinde kullanılmalıdır.

Hopi kime ait?

BOYNER Group geliştirdiği akıllı telefon uygulaması 'Hopi' ile alışverişte yeni bir dönem başlatmayı hedefliyor.

Hopi mobil ödeme nedir?

Hopi, kişiselleştirilmiş alışveriş deneyimi sunan bir mobil uygulamadır. Kullanıcılarına, hayat tarzlarına, zevklerine ve ihtiyaçlarına uygun kampanyaları iletir ve kullanıldıkça alışveriş deneyimini zenginleştirerek alışveriş konusunda ihtiyaç duyulabilecek rehberliği sunar.

Hopi markası kimin?

Türkiye'nin halka açık en büyük gıda ve elektronik dışı perakende grubu olan Boyner Grup tarafından 2015 yılında hayata geçirilen Hopi, Boyner Grup şirketi BNR Teknoloji A.Ş.