Türk Telekom Tivibu ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom Tivibu ne işe yarar?
  2. Tivibu Kumandasi TV nasıl açılır?
  3. Tivibu hangi firmaya ait?
  4. Tivibu neden sinyal yok diyor?
  5. Tivibu iptal edilir mi?
  6. Tivibu yu nasıl izleyebilirim?

Türk Telekom Tivibu ne işe yarar?

Tivibu Cep ile yerli ve yabancı onlarca TV kanalına ulaşabilir canlı yayınları istediğiniz zaman durdurup geri alabilir, pek çok film ve diziye istediğiniz an ulaşabilir, kaçırdığınız yerli dizileri 1 hafta süresince kaydetmenize gerek kalmadan tekrar seyredebilirsiniz.

Tivibu Kumandasi TV nasıl açılır?

1-Televizyonunuzun açık olduğundan emin olunuz. Kumandanızın üzerindeki numerik tuşlardan 1 ve 8 tuşlarına aynı zamanda 3 saniye kadar basınız. Kumandanızın “TV'' tuşunun kırmızı ışığının yandığını göreceksiniz.

Tivibu hangi firmaya ait?

tivibu, Türk Telekom tarafından sunulan bir dijital TV platform hizmetidir. 2010 yılında Türkiye'de internet üzerinden veri akışıyla gerçekleşen Internet TV alanında yapılmış çalışmalardan birisi olarak yayına başlamıştır.

Tivibu neden sinyal yok diyor?

Sinyal yok uyarısı mı alıyorsunuz? Bulunduğunuz bölgede olumsuz hava koşulları varsa, hava koşulları düzelene kadar beklemenizi öneririz. Olumsuz hava koşulları yoksa kablo bağlantılarını kontrol ediniz. Tüm işlemleri yapmanıza rağmen sorun devam ediyorsa 4445375 ile irtibata geçiniz.

Tivibu iptal edilir mi?

Mevcut Tivibu Go paketinin iptali için Türk Telekom Müşteri Hizmetlerine (4) iptal talebi iletilmelidir. İptal talebi alındıktan sonra aynı gün içinde Tivibu Go paketinin iptali gerçekleştirilir. Hizmetin ay sonu öncesinde iptal edilmesi durumunda, ayın kalan kısmı için iade yapılmaz.

Tivibu yu nasıl izleyebilirim?

Uydu kutusu ethernet girişli olan modellerde, kutunun Ethernet kablosu ile modeme bağlı ve internet olması gerekir. Bağlantı yapıldıktan sonra uydu kumandası üzerindeki Tivibu tuşuna basarak Akıllı TV uygulamasına erişilebilir.