Faturalıya nasıl geçilir Vodafone?

İçindekiler:

  1. Faturalıya nasıl geçilir Vodafone?
  2. Vodafone hattımı nasıl taşırım?
  3. Vodafone hat Kısıtlanırsa ne olur?
  4. Fatura ödeyince hat ne zaman açılır?

Faturalıya nasıl geçilir Vodafone?

1. 0542 542 00 00 numarası üzerinden müşteri hizmetlerini arayıp Vodafone faturalı dan faturasıza geçiş işleminizin başlatılmasını talep edebilirsiniz. 2. Faturalıdan faturasıza geçiş Vodafone Cep şubelerinde de yapılmaktadır. Size en yakın Vodafone mağazasına gidip geçişinizi yapabilirsiniz.

Vodafone hattımı nasıl taşırım?

Numara taşıma işlemini yerinizden kalkmadan, hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirmek için, bu bağlantıya tıklayarak tarifenizi kolayca belirleyin, "Hattımı Vodafone'a Taşı" seçeneğine tıklayın, telefon numaranızı seçin ve bilgilerinizi doldurun. Ardından başvurunuzu doğrulamak ve randevu almak için sizi arayacağız.

Vodafone hat Kısıtlanırsa ne olur?

Hat kısıtlama, hattınızı tek taraflı olarak giden aramalara ve mesaj göndermeye kısıtlama işlemidir. Hattınızı kısıtladığınız takdirde arama yapamaz, SMS gönderemez ve mobil internetinizi kullanamazsınız. Hattınızın yeniden görüşmeye açılması durumunda, 35,55 TL'lik işlem ücreti alınacaktır.

Fatura ödeyince hat ne zaman açılır?

Fatura Ödeme Tüm bankalar ile çevrimiçi olarak çalıştığımız için, hattınız faturanızı ödedikten en geç 10 dakika sonra görüşmelere açılacaktır.