Internet Explorer masaüstüne nasıl getirilir?

İçindekiler:

  1. Internet Explorer masaüstüne nasıl getirilir?
  2. Internet Explorer ne zaman bitecek?
  3. Google Chrome bir internet tarayıcısı mıdır?
  4. Google Chrome internet tarayıcısı mı?
  5. Bir siteyi nasıl masaüstüne kısayol?

Internet Explorer masaüstüne nasıl getirilir?

Yöntem 1: Masaüstünüzde Internet Explorer kısayolu oluşturma
  1. Başlat 'atıklayın ve Başlat menüsünde Internet Explorersimgesini bulun. ...
  2. Başlat menüsünden Internet Explorer simgesine sağ tıklayın ve masaüstünüze sürükleyin, ardından Burada Kısayol Oluştur'atıklayın veya Buraya Kopyala'ya tıklayın.

Internet Explorer ne zaman bitecek?

Microsoft tarafından yapılan açıklamaya göre, 365 uygulamaları (Office dahil) artık 2021 yazının ortasına kadar IE üzerinde çalışmayacak. Microsoft kendi bloğunda Internet Explorer için “15 Haziran 2022″'den sonra artık sistemden kaldırılacağını açıkladı.

Google Chrome bir internet tarayıcısı mıdır?

Google Chrome, sade, basit ve popüler bir internet tarayıcısıdır. Google Chrome web tarayıcısını yükleyin, internette hızlı ve güvenli şekilde gezinin.

Google Chrome internet tarayıcısı mı?

Google tarafından ilk sürümü 2008 yılında geliştirilen Chrome, dünyanın en çok indirme ve kullanılma sayısına sahip web tarayıcısı. Tamamen ücretsiz sunulan Google Chrome, açık kaynak yazılımı olduğu için geliştirici tarafında da büyük bir popülariteye sahip.

Bir siteyi nasıl masaüstüne kısayol?

Herhangi bir İnternet sitesi için kısayol oluşturabilirsin ancak site normalde gerektiriyorsa oturum açman istenebilir. Tarayıcının tam ekran olmadığından emin ol. Bunun kolayca çalışması için masaüstünü görebilmen gerekir. Adres çubuğunda sitenin simgesine tıkla ve sürükle.