Dupnisa mağarası ne zamana kadar açık?

İçindekiler:

  1. Dupnisa mağarası ne zamana kadar açık?
  2. Dupnisa Mağarası ziyarete açık mı?
  3. Dupnisa Mağarası nereye bağlı?
  4. Dupnisa mağarası hangi ilimizdedir?
  5. Kırklareli Dupnisa Mağarası açık mı?
  6. In suyu mağarası hangi şehirde?

Dupnisa mağarası ne zamana kadar açık?

Dupnisa Mağarası Ziyaret Saatleri Mağara ziyaretçiler için sabah 08:00 ile akşam 17:00 saatlerinde açıktır. Mağara 15 Mayıs – 15 Kasım tarihleri arasında ziyarete açıktır.

Dupnisa Mağarası ziyarete açık mı?

Sulu mağaranın 250, Kuru Mağara'nın ise 200 metresi ziyaret edilebiliyor. Yarasaların olmadığı Kuru Mağara yılın 12 ayı turizme açık, sulu mağara ise 15 Kasım – 15 Mayıs arasında yarasaların yoğunluğu nedeniyle ziyarete kapanıyor. Dupnisa Mağarasında; 11 türden yaklaşık 60 bin yarasa ile 184 mağara omurgasızı yaşıyor.

Dupnisa Mağarası nereye bağlı?

Dupnisa Mağarası, Demirköy ilçesine bağlı olan Sarpdere köyünde yer almaktadır. Ayrıca mağara da köyün yaklaşık 6 kilometre güneybatısında bulunmaktadır.

Dupnisa mağarası hangi ilimizdedir?

Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı Sarpdere köyünün sınırları içersindedir. Köyün 5-6 km güneybatısındadır.

Kırklareli Dupnisa Mağarası açık mı?

İlimizde mağara turizmi denince akla ilk önce Dupnisa Mağarası gelmektedir. ... Sulu mağaranın 250, Kuru Mağara'nın ise 200 metresi turizme açıktır. Yarasaların olmadığı Kuru Mağara yılın 12 ayı turizme açık, sulu mağara ise 15 Kasım – 15 Mayıs arasında yarasaların yoğunluğu nedeniyle turizme kapanır.

In suyu mağarası hangi şehirde?

Burdur ve Antalya arasında bulunan karayolunun 15. Kilometresinde Mandıra köyü sınırları içerisinde yer almaktadır. İnsuyu Mağarası Burdur merkeze 13 kilometre uzaklıkta bulunur. Toroslar'ın Batı kesiminde Göller Bölgesi olarak bilinen bölgede yer alan İnsuyu Mağarası oldukça ilginç özelliklere sahip bir mağaradır.