Sivilceli cilde hangi maske?

İçindekiler:

  1. Sivilceli cilde hangi maske?
  2. Suna Dumankaya Sivilce nasıl geçer?
  3. Sivilce nasıl geçer evde cozum?
  4. Sivilce kremi nasıl yapılır?
  5. Patlamış sivilce izleri nasıl geçer?

Sivilceli cilde hangi maske?

3 yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyunu ve 2 yemek kaşığı balı aynı karıştırma kabına koyun ve güzelce karıştırın. Dilerseniz bu karışımı doğrudan sivilcelerinizin olduğu bölgeye uygulayın dilerseniz karışımı ocakta kısık ateşte bir süre kaynatıp soğuttuktan sonra uygulayın.

Suna Dumankaya Sivilce nasıl geçer?

Sivilceleri kurutmak için de şu formülü uygulayabilirsiniz; bir çay kaşığı kuru mayayı, dövüp toz haline getirdiğiniz bir Aspirin'le karıştırın. İçine limon su katın. Bu karışımı sivilceli bölgelere sürüp, 20 dakika bekletin. İyileşene kadar bunu her gün uygulayın.

Sivilce nasıl geçer evde cozum?

Karbonat ve limon suyunu karıştıp sivilceleriniz üzerine uygulayın. Cildiniz üzerinde 10 dakikadan fazla bekletmeyin. Hafifçe masaj yaparak soğuk su ile durulayın. 3 hafta boyunca haftada 1-2 kez uygulayın. Bal ve limon antibakteriyel olarak çalışırken, süt cildi temizlemeye ve cildi rahatlatmaya yardımcı olur.

Sivilce kremi nasıl yapılır?

Öncelikle 2-3 adet aspirini ezip toz haline getirin. Ardından az miktarda bir suyla karıştırıp krem kıvamına gelinceye kadar karıştırın. Hazırladığınız bu karışımı gün aşırı sivilcelerin olduğu bölgeye uygulayın. Kremi çok uzun süre cildinizde bekletmemeye özen göstermelisiniz.

Patlamış sivilce izleri nasıl geçer?

Kabartma tozu. Kabartma tozu sivilceleri kurutmada ve sivilce izlerini geçirmede etkili bir madde olarak biliniyor. Bir çay kaşığı kabartma tozuna bir damla limon suyu sıkın ve macun kıvamına gelen bu karışımı nemli olan yüzünüze uygulayın. Macun kuruduktan sonra yüzünüzü hemen yıkayın.