Münir Karaloğlu Hangi ilin valisi?

İçindekiler:

  1. Münir Karaloğlu Hangi ilin valisi?
  2. Şu anki Diyarbakır Valisi Kimdir?
  3. Diyarbakır Valisi ismi nedir?
  4. Şırnak Valisi Kim nereli?
  5. 2016 Diyarbakır Valisi Kimdir?
  6. 2020 Bursa Valisi Kimdir?

Münir Karaloğlu Hangi ilin valisi?

Münir Karaloğlu (d. 1964, Kaptanpaşa, Çayeli, Rize), Türk bürokrat, Diyarbakır valisi ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı.

Şu anki Diyarbakır Valisi Kimdir?

Diyarbakır Valisi Ankara doğumlu olan Hasan Basri GÜZELOĞLU idareci bir aileden gelmektedir. İlk, orta ve lise eğitimini yurdumuzun değişik yörelerinde tamamlamıştır. A.Ü.

Diyarbakır Valisi ismi nedir?

Hasan Basri GÜZELOĞLU, Türk İdareciler Derneği ve İçişleri Bakanlığı tarafından birlikte yapılan seçim sonucu 1996 yılı 'Türkiye'de Yılın İdarecisi Hizmet Ödülü'nü almıştır. GÜZELOĞLU ayrıca 2002 yılında Türk İdareciler Derneği tarafından verilen '2002 Yılı İzmir'de Yılın İdarecisi Hizmet Ödülü'nü de almıştır.

Şırnak Valisi Kim nereli?

Şırnak Valisi. Rize'nin Hemşin İlçesinde 1977 tarihinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Hemşin'de tamamladı. Bir yılı İngilizce hazırlık sınıfı olmak üzere 5 yıllık lisans eğitimini, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünde 1999 yılında başarı-onur belgesi sahibi olarak tamamladı.

2016 Diyarbakır Valisi Kimdir?

Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Diyarbakır Valiliğine Münir Karaloğlu atandı. 2016 yılından bu yana Antalya Valiliği görevinin üstlenen Münir Karaloğlu yayımlanan son kararname ile Diyarbakır Valisi olarak atanmasının ardından vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya başladı.

2020 Bursa Valisi Kimdir?

Vali Yakup Canbolat son olarak tarihli ve 2018/202 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Bursa Valiliğine atanarak tarihinde göreve başlamıştır. Bursa Valisi Canbolat evli olup, iki çocuk, bir gelin ve bir torun sahibidir.