Hangi telefonlarda WhatsApp kullanamayacak 2020?

İçindekiler:

  1. Hangi telefonlarda WhatsApp kullanamayacak 2020?
  2. WhatsApp 2021 hangi telefonlar?
  3. WhatsApp kaçıncı sıraya düştü?
  4. WhatsApp ne kadar müşteri kaybetti?
  5. WhatsApp'ın Türkiye temsilciliği var mı?
  6. iPhone 5 WhatsApp yükleniyor mu?

Hangi telefonlarda WhatsApp kullanamayacak 2020?

iPhone 4s ve daha eski modellerde, iOS 9 desteği olmadığı için uygulama kullanılamayacak. Android tarafında ise 4.0.3 sürümünden daha eski olan cihazlar, bu yıl itibariyle WhatsApp uygulamasını kullanamayacak. Aynı şekilde 4.0.3 sürümünden daha eski bir telefonunuz varsa güncelleme yapmanız iyi olur.

WhatsApp 2021 hangi telefonlar?

WHATSAPP'IN ÇALIŞMAYACAĞI TELEFONLAR WhatsApp'ın 2021 yılı itibariyle kullanılamayacağı iOS cihaz, iPhone 4 olacak. Ancak kullanıcılar, iPhone '4S, 5, 5S, 5C, 6, ve iPhone 6S' gibi telefon modellerine iOS 9 güncellemesini yaparlarsa WhatsApp'ı çalıştırabilecek.

WhatsApp kaçıncı sıraya düştü?

Popüler mesajlaşma uygulaması liderliği rakiplerine kaptırdı. Apple'ın uygulama mağazası App Store'da, indirilme sayılarında zirveye Telegram yerleşti. Tesla ve SpaceX Üst Yöneticisi Elon Musk'ın sahibi olduğu Signal uygulaması 2'nci sırada yer aldı. WhatsApp ise tepki çeken kararının ardından 3'üncü sıraya geriledi.

WhatsApp ne kadar müşteri kaybetti?

İki uygulama kullanıcı sayılarını artırırken WhatsApp'ın kullanıcı sayısında da hatırı sayılır bir düşüş yaşandı. 1 Ocak'ta 42 milyondan fazla kullanıcıya sahip WhatsApp, hızla kullanıcılarını kaybetmeye başladı ve platformun kullanıcı sayısı ilk kez 40 milyonun altına düştü.

WhatsApp'ın Türkiye temsilciliği var mı?

Yasaya rağmen Türkiye'de yoğun olarak kullanılan ancak henüz temsilci atama kararı almayan şirketler de bulunuyor. WhatsApp ve Instagram'ın da sahibi olan Facebook, Twitter ve Pinterest gibi şirketler, Türkiye'ye temsilci atama konusunda henüz başvuruda bulunmadı.

iPhone 5 WhatsApp yükleniyor mu?

WhatsApp güncellediği destek sayfasında iOS 9 ve altı sürümlere sahip iPhone kullanıcılarının artık WhatsApp'ı kullanamayacağını duyurdu. ... Ancak kullanıcılar, iPhone 4S, 5, 5S, 5C, 6 gibi telefon modellerine iOS 9 güncellemesini yaparlarsa WhatsApp'ı kullanmaya devam edebilecekler.