Marmara Üniversitesi tam olarak nerede?

İçindekiler:

  1. Marmara Üniversitesi tam olarak nerede?
  2. Marmara Üniversitesi nereye yakın?
  3. Marmara Üniversitesi hangi tarafta?
  4. Kadıköyden Marmara Üniversitesine nasıl gidilir?
  5. Marmara Üniversitesi Haydarpaşa Kampüsü hangi bölümler var?
  6. Tuzladan Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsüne nasıl gidilir?

Marmara Üniversitesi tam olarak nerede?

Marmara Üniversitesi 40.986099 enlem ve 29.053600 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Eğitim Mh. ve Kadıköy ilçesine bağlıdır.

Marmara Üniversitesi nereye yakın?

Marmara Üniversitesi, İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Eğitim Mahallesinde bulunur.

Marmara Üniversitesi hangi tarafta?

Marmara Üniversitesi İstanbul'un Anadolu ve Avrupa yakasına dağılmış 8 yerleşkede faaliyet göstermektedir. Bunlardan Acıbadem, Anadoluhisarı, Bağlarbaşı, Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi, Göztepe, Kartal, Mehmet Genç Külliyesi yerleşkeleri Anadolu yakasında, Sultanahmet yerleşkesi ise Avrupa yakasındadır.

Kadıköyden Marmara Üniversitesine nasıl gidilir?

Kadıköy Rıhtım'dan 10B, 10E, 10S, 14ŞB, 15SK, 17, 19ES, 19M, 19S, ER2, GZ2 numaralı otobüslerden birine binerek Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'ne ulaşabilirsiniz.

Marmara Üniversitesi Haydarpaşa Kampüsü hangi bölümler var?

Atatürk Eğitim Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, İktisat Fakültesi, Teknik Eğitim Fakültesi, Teknoloji Fakültesi, Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu, Takı Teknolojisi ve Tasarımı Yüksekokulu, Yabancı Diller Yüksekokulu, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Avrupa Birliği Enstitüsü, Bankacılık ...

Tuzladan Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsüne nasıl gidilir?

Kartal, Maltepe, Pendik, Tuzla taraflarından geliyorsanız Tavşantepe-Kadıköy metrosuyla Göztepe durağında indikten sonra Medeniyet Üniversitesi Güney çıkışından çıkınız. Daha sonra Göztepe köprüsünün üstündeki durağa kadar yürüyünüz.