Klimada Plasma modu nedir?

İçindekiler:

  1. Klimada Plasma modu nedir?
  2. Plazma modu nedir?
  3. Klima Cold Plasma nedir?
  4. Plasma ne?
  5. Klimada nem alma özelliği ne işe yarar?
  6. Arçelik klimada Auto Clean ne demek?
  7. Klima kumandasında Temp ne demek?
  8. Mode klimada ne demek?
  9. Klimada ION ne işe yarar?
  10. Klimada Display ne demek?
  11. Dual Plasma ne demek?
  12. 2ndf tuşu ne işe yarar?
  13. Klimada nem modu nedir?
  14. Klimada nem alma modu hangisi?
  15. Klima Auto Clean ne demek?
  16. Klima Clean modu ne işe yarar?
  17. Klima kumandasında Select ne demek?
  18. Iyonizer özelliği ne işe yarar?

Klimada Plasma modu nedir?

Klimalarımızda bulunan Neo Plasma, hava temizleme kiti üzerinde oluşturduğu manyetik alan ile gözle görülmeyen partikülleri bile parçalar ve ortam havasından temizler. ... Uzaktan kumanda üzerinde bulunan Plasma tuşuna basılarak, ısıtma/soğutma yapmadan sadece hava temizleme yapılabilir.

Plazma modu nedir?

Klima kumandasındaki "Plasma" tuşu Ortamdaki kötü koku oluşumu engellemek için kullanılır.

Klima Cold Plasma nedir?

KÖTÜ KOKULARI VE ZARARLI MADDELERİ YOK EDEREK HAVAYI TEMİZLEYEN COLD PLASMA TEKNOLOJİSİ İLE TANIŞIN. Cold Plasma; klimanın çalıştığı alanda negatif ve pozitif plazmaları serbest bırakarak sterilize, dezenfekte ve kokudan arınmış bir hava elde edilmesini sağlar. Cold Plasma iç ortamda taze ve sağlıklı bir hava yaratır.

Plasma ne?

Plasma türkçesi Plasma nedir Bir gazın çok yüksek ısıda kısmen ya da tamamen iyonlaştırılmasıyla elde edilen ve nükleer füzyonda kullanılan akışkan madde. Kansıvı. Kan sıvısı. ... Biyoloji, fizik, uzay, nükleer enerji, veterinerlik alanlarında kullanılır.

Klimada nem alma özelliği ne işe yarar?

Klimanın nem alma modu açıldığında ortamın nemi tahliye edilerek uygun nem ortamı sağlanır. Nem alma modunda termometre yerine nem ölçer kullanılmalıdır. Özellikle nemli günlerde klimaların bu moda çalıştırılması cihazlardan en uygun şekilde yararlanmak için önemlidir.

Arçelik klimada Auto Clean ne demek?

Klima açıkken; İç ünitenin ekranında Auto clean göstergesi belirir. Otomatik temizleme özelliği direk devreye girmez. Cihaz kendini kapattıktan sonra fonksiyon devreye girer. Cihazın kendiniz temizleme süresi yoğun olarak kullanılmakta olan moda göre değişmektedir.

Klima kumandasında Temp ne demek?

TEMP İç ünitenin ekranında ortamın sıcaklığını ve ya ayarlanan sıcaklığı göstermek için kullanılır. CLOCK Saati ayarlamak için kullanılır. IFEEL Bu düğmeye basıldığında kumanda üzerindeki sensör ortam sıcaklığını algılar ve üniteye sinyal gönderir.

Mode klimada ne demek?

Mode (Fonksiyon) Tuşu. Bu tuşa basarak talep ettiğiniz işletim modunu seçebilirsiniz. Bu tuşa her bastığınızda işletim modu AUTO, COOL, DRY, FAN ve HEAT olarak değişecektir.

Klimada ION ne işe yarar?

Soğuk iyonlaştırıcı, pozitif ve negatif iyonları serbest bırakır, böylece odadaki kötü kokuları dezenfekte ederek ve azaltır. Ayrıca ortamdaki tozu, polen ve alerji yapıcı küçük parçacıkları toplar. İyonizer klimalar aynı zamanda güvenli, sağlıklı ve dinlendirici bir ortam yaratmak için negatif iyon üretir.

Klimada Display ne demek?

Klima üstünde yer alan dijital göstergenin aktif ya da pasif hale getirilmesi işlemlerini DISPLAY tuşunu kullanarak yapabilirsiniz. Cihaz üzerindeki ışıklardan özellikle de rahatsız olan kişiler için düşünülerek mevcut olan bir konumdur.

Dual Plasma ne demek?

Dual Plasma / Plasma'da bulunan, hava temizleme sistemi hava içerisindeki gözle görülemeyen toz ve diğer partikülleri temirler. Bu sistem, bakteri oluşumunu önlüyor ve sağlıklı bir ortam yaratıyor. ... Böylece hava, sıcaklığı değiştirilmeden temizlenebiliyor.

2ndf tuşu ne işe yarar?

Klima kumandanızın modeli kapaklı ise Günün saatinin ayarlanması: Kumandanın sağ üst köşesinde yer alan açma/kapama tuşuna basarak klimayı açın. Kumandanın sağ alt köşesinde mavi renkte olan "2ndf" tuşuna basın. Ekranının sol alt köşesinde "2ndf" yazısı gözükecek ve saat belirecektir.

Klimada nem modu nedir?

Klimanın nem alma modu açıldığında ortamın nemi tahliye edilerek uygun nem ortamı sağlanır. Nem alma modunda termometre yerine nem ölçer kullanılmalıdır. Özellikle nemli günlerde klimaların bu moda çalıştırılması cihazlardan en uygun şekilde yararlanmak için önemlidir.

Klimada nem alma modu hangisi?

Aslında bizleri rahatsız eden bunaltan sıcaklığı değil havadaki nem oranıdır.Çok sıcak olduğu zamanlarda klimanın nem alma modunu çalıştırıp az elektrikle daha konforlu bir ortama sahip olacaksınız. Klimayı düşük dereceye ayarlamak havadaki nemi azaltmaz. Klimalarda ''dry'' modu vardır.

Klima Auto Clean ne demek?

Klima açıkken; İç ünitenin ekranında Auto clean göstergesi belirir. Otomatik temizleme özelliği direk devreye girmez. Cihaz kendini kapattıktan sonra fonksiyon devreye girer. Cihazın kendiniz temizleme süresi yoğun olarak kullanılmakta olan moda göre değişmektedir.

Klima Clean modu ne işe yarar?

Klima hava temizleme modu, hemen hemen tüm klimalarda mevcuttur. A sınıfı teknolojiye sahip klimalar, evinizin ve yerlerinizin havasını siz ayarlamadan da temizlerler. Hava temizleme modu sayesinde dışarıdan gelen toz ve kir ortadan kaldırılmış olur.

Klima kumandasında Select ne demek?

Akıllı kumanda üzerinde (s) tuşu göreceksiniz select anlamındadır. Bu tuşa her tıklamanızda ekrandaki değerin +1 olarak yükseldiğini göreceksiniz. ... Bu sürecin akabinde akıllı klima kumandanız ile birlikte klimanızı kumanda etmeye başlayabilirsiniz.

Iyonizer özelliği ne işe yarar?

İyonlaştırıcı, şu anda dünyadaki en gelişmiş hava temizleme teknolojilerinden biri olan ek bir filtredir. Soğuk iyonlaştırıcı, pozitif ve negatif iyonları serbest bırakır, böylece odadaki kötü kokuları dezenfekte ederek ve azaltır. Ayrıca ortamdaki tozu, polen ve alerji yapıcı küçük parçacıkları toplar.