Eminevim den ev nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Eminevim den ev nasıl alınır?
  2. Mehmet Emin Üstün nereli?
  3. Fuzulev nasıl bir sistem?
  4. Eminevim şirketi kime ait?
  5. Eminevim sahibi kim nereli?

Eminevim den ev nasıl alınır?

Vade Ortası Sistem'de ev almak isteyen kişilerin taksitleri faizsiz, vade farksız ve sabittir. Hiç peşinat vermeden, sadece ilk taksit ve organizasyon ücretinin ödenmesiyle sisteme giren kişiler vade ortasını takip eden ay evlerini teslim alırlar.

Mehmet Emin Üstün nereli?

8 Temmuz 1951 tarihinde Bolu'nun Gerede ilçesinde dünyaya geldi. Emin Üstün, Eminevim kurucusu ve sahibidir. Lise eğitimini Kastamonu Endüstri Meslek Lisesi'nde torna tesviye bölümünde aldı. Lisans eğitimini 1974 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde tamamladı.

Fuzulev nasıl bir sistem?

Fuzulev Vade Ortası Sistemi nedir? Bu sistem şansına güvenmeyenleri; çekilişsiz, faizsiz ve vade farksız olarak taksitlerin yarısında ev sahibi yapar. Sistemde; gruplara katılan üyeler, çekilişe katılmadan vade ortasında ev sahibi olurlar. Vade ortası sistemde gruplar; aya kadar devam edebilir.

Eminevim şirketi kime ait?

Holdingleşme adımıyla farklı sektörlerde hizmet veren başta Eminevim olmak üzere Eminotomotiv, Eminotomotiv 2. El, Emin Sigorta, Emin Enerji, Emin Gayrimenkul Geliştirme, Emin Tarım ve Hayvancılık şirketleri böylelikle Emin Üstün Holding bünyesinde tek çatı altında toplanmış oldu.

Eminevim sahibi kim nereli?

Başarılı girişimci ve yatırımcı iş adamı A. Emin ÜSTÜN, 1951 yılında Bolu ilinin Gerede ilçesinde doğdu. 1969-1974 yılları arasında bugünkü adıyla Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu.