Ticaret Denetmen Yardımcısı nerede çalışır?

İçindekiler:

  1. Ticaret Denetmen Yardımcısı nerede çalışır?
  2. Denetmen ne demek?
  3. Denetmen kelimesinin eş anlamlısı nedir?
  4. SGK Denetmen maaşı ne kadar?
  5. Www nedir ne işe yarar?
  6. Web bağlantısı ne demektir?
  7. Üzerinde web uygulamalarının yüklü olduğu web sayfalarının ve bu sayfa üzerindeki diğer kaynakların tutulduğu bilgisayarlara ne ad verilir?

Ticaret Denetmen Yardımcısı nerede çalışır?

Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı meslek mensupları taşrada görev yapan diğer denetmenlik meslek mensuplarından (SGK Denetmenleri, Milli Emlak Denetmenleri vb.) il müdürlüklerinde değil oluşturulmuş grup başkanlıklarında görev ifa etmektedirler.

Denetmen ne demek?

Denetmen; Eğitim, Maliye alanlarında kullanılan bir terimdir. Dil bilgisi yönünden Türkçe'de isim olarak kullanılır. Eğitim alanındaki anlamı: Eğitim ve öğretim kurumlarındaki çalışmaların yasalara ve yönetmeliklere uygun olarak yürüyüp yürümediğini incelemek ve denetlemekle görevli kimse.

Denetmen kelimesinin eş anlamlısı nedir?

denetmen kelimesinin eş anlamlı sözcükleri : müfettiş

SGK Denetmen maaşı ne kadar?

Meslekte üç yılını geçiren ve sonrasında yapılan yeterlik sınavında da başarılı olarak ataması gerçekleştirilen bir Sosyal Güvenlik Denetmeninin 2021 yılı maaşı yaklaşık 6250 Türk Lirasıdır.

Www nedir ne işe yarar?

Web; birbiriyle bağlantılı internet üzerinde çalışan ve "www" ile başlayan internet sitesi adreslerindeki sayfaların görüntülenmesini sağlayan servis ağıdır. WWW açılımı ise ↔ world wide web olarak bilinir.

Web bağlantısı ne demektir?

Web, internet üzerinde yayınlanan birbiriyle bağlantılı hiber metin elemanlarından oluşan bir bilgi sistemidir. ... Web; internet üzerinde yazı, resim, grafik, video ve seslerden oluşan verileri uzaktaki bir bilgisayara ileten internet servislerinin tümünü kapsar.

Üzerinde web uygulamalarının yüklü olduğu web sayfalarının ve bu sayfa üzerindeki diğer kaynakların tutulduğu bilgisayarlara ne ad verilir?

Web uygulamalarının web sunucu ve web tarayıcı olarak isimlendirilen iki temel bileşeni vardır. Web sunucu: Üzerinde web uygulamalarının yüklü olduğu, web sayfalarının ve bu sayfa üzerindeki diğer kaynakların tutulduğu bilgisayarlardır.