Gs uefa rakibi kim oldu?

İçindekiler:

  1. Gs uefa rakibi kim oldu?
  2. UEFA Avrupa Ligi ne zaman çekilecek?
  3. UEFA Fenerbahçe kimle eşleşti?
  4. UEFA Avrupa Ligi Fenerbahçe'nin rakibi kim oldu?
  5. Galatasaray'ın muhtemel rakipleri kimler?
  6. Galatasaray Uefa'dan elenirse ne olur?

Gs uefa rakibi kim oldu?

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın rakipleri belli oldu. Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda Lazio, Lokomotiv Moskova ve Olympique Marsilya ile mücadele edecek.

UEFA Avrupa Ligi ne zaman çekilecek?

Son olarak İspanya ekibi Villarreal'in müzesine götürdüğü UEFA Avrupa Ligi'nin finali, 'de İspanya'nın Sevilla şehrindeki Ramon Sanchez-Pizjuan Stadı'nda oynanacak. Avrupa Konferans Ligi final maçı ise 'de Arnavutluk'ın başkenti Tiran'da bulunan Ulusal Arena'da yapılacak.

UEFA Fenerbahçe kimle eşleşti?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde Portekiz'in Benfica takımıyla eşleşti. Fenerbahçe kafilesi, İstanbul'a döndü. İsviçre'nin Nyon kentindeki Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) genel merkezinde yapılan kura çekiminde, UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final eşleşmeleri belli oldu.

UEFA Avrupa Ligi Fenerbahçe'nin rakibi kim oldu?

Grup maçlarına 16 Eylül'de başlayacak iki takımdan Galatasaray, İtalya ekibi Lazio'yu konuk edecek. Fenerbahçe ise deplasmanda Almanya temsilcisi Eintracht Frankfurt ile karşılaşacak.

Galatasaray'ın muhtemel rakipleri kimler?

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakipleri kimler?
  • TORBA.
  • TORBA. Lyon. Celtic. Napoli. Eintracht Frankfurt. Leverkusen. Kızılyıldız. Dinamo Zagreb. Leicester City. Lazio. Rangers. Olympiakos. Lokomotiv Moskova. Monaco. Genk. Braga. PSV.
  • TORBA.
  • TORBA.
BE

Galatasaray Uefa'dan elenirse ne olur?

Temsilcimiz Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde rakibi PSV'yi eleyip tur atlarsa Celtic - Midtjylland maçının kazananıyla karşılaşacak. Galatasaray PSV'ye elenirse ne olur? ... Cimbom bu turu geçmesi durumunda ise UEFA Avrupa Ligi'nde play-off'a kalacak ve play-off turunu geçerse Avrupa Ligi gruplarına katılabilecek.