AnadoluJet in sahibi kim?

İçindekiler:

  1. AnadoluJet in sahibi kim?
  2. AnadoluJet Genel Müdürü kim?
  3. AnadoluJet Uçuştan kaç dakika önce?
  4. Anadolu Jet yemek var mı?
  5. Anadolu Jet mil veriyor mu?
  6. Uçuşlar ne zaman check ine açılır?
  7. Anadolu Jet Yurt Dışı yemek var mı?
  8. Uçuşlarda yemek var mi?
  9. Anadolu Jet ödül bilet nasıl alınır?
  10. Kaç mille bir bilet alınır?

AnadoluJet in sahibi kim?

AnadoluJet Hakkında Uçmayan Kalmasın hedefiyle yola çıkan AnadoluJet, Anadolu'nun havayolu ulaşım ihtiyacını çok daha ekonomik bir yolla karşılamak üzere, 36 uçaklık filosuyla 43 havalimanı ve 80 parkurda uçuş gerçekleştiren bir Türk Hava Yolları markasıdır.

AnadoluJet Genel Müdürü kim?

AnadoluJet
AnadoluJet'in THY bünyesindeki logosu
IATA ICAO Çağrı Kodu TK THY ANADOLUJET
Önemli kişilerSaid Şamil Karakaş (Anadolu Jet Başkanı)
Ana şirketTürk Hava Yolları
Websitesianadolujet.com
8 satır daha

AnadoluJet Uçuştan kaç dakika önce?

İç hatlarda uçuşunuzun kalkış saatinden en az 60 dakika ve dış hatlarda 75 dakika önce biniş kartlarınızı almış ve bagaj işlemlerinizi tamamlamış olmanız gerekmektedir.

Anadolu Jet yemek var mı?

Uçuş süresi 2 saatin üzerinde olan uçuşlarımızda ücretsiz olarak sandviç, paketli kek, meyve suyu ve su ikramı yapılacaktır. Uçuş süresi 2 saatin altında olan uçuşlarımızda temasın azaltılması adına ikram olarak sadece paketli su servis edilecektir.

Anadolu Jet mil veriyor mu?

Miles&Smiles Hesabınızda Kayıtlı Millerinizi AnadoluJet Uçuşlarında Kullanabilirsiniz. Miles&Smiles hesabınızda biriken miller karşılığı hak kazandığınız ödül bilet ve refakatçi biletlerinizi AnadoluJet uçuşlarında, Türk Hava Yolları uçuşlarında geçerli mil değerleri ile kullanabileceksiniz.

Uçuşlar ne zaman check ine açılır?

Web sitemiz, Çağrı Merkezimiz, acentelerimiz ve havalimanı satış ofislerimizden satın aldığınız biletlerinize en erken 2 gün öncesinden, en geç uçuşunuza iç hatlarda 45 dakika, dış hatlarda ise 60 dakika kalana kadar flypgs.com veya mobil uygulamalar üzerinden check-in yapabilirsiniz.

Anadolu Jet Yurt Dışı yemek var mı?

AnadoluJet ile yapacağınız tüm dış hat uçuşlarda standart ücretsiz ikramımızın yanında "Yemek Seçimi" hizmetinden de ücret karşılığı faydalanarak daha keyifli bir seyahat gerçekleştirebilirsiniz. Sizler için özenle hazırladığımız yemek menümüz, Turkish DO&CO kalitesi ile seyahatinizde size eşlik edecek.

Uçuşlarda yemek var mi?

Yurt içi ve KKTC (Ercan Havalimanı) uçuşlarımız hariç olmak üzere tüm yurt dışı uçuşlarımızda özel yemek hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Anadolu Jet ödül bilet nasıl alınır?

Jetgençli'nin ödül bileti kazanabilmesi için AnadoluJet tarafından icra edilen seferlere alınacak biletlerin AnadoluJet (www.anadolujet.com), THY (www.thy.com) internet sayfalarından alınması ve ödeme esnasında Jetgençli'nin cep telefon numarasının mutlaka girilmesi gerekmektedir.

Kaç mille bir bilet alınır?

Türk Hava Yolları'nın Miles&Smiles üyelerine sunduğu diğer ayrıcalıklarını Türk Hava Yolları internet sitesi üzerinden inceleyebilirsiniz. Türk Hava Yolları kanallarından* satın alacağınız uçak biletleri için her 1 TL harcamanıza 1 Mil kazanırsınız. Örneğin 1,000 TL'lik bir uçak bileti alımında 1,000 Mil kazanırsınız.