Saç neden lastik gibi Süner?

İçindekiler:

  1. Saç neden lastik gibi Süner?
  2. Saç neden esner?
  3. Yanan saçlar uzar mı?
  4. Keratinli saç uzar mı?

Saç neden lastik gibi Süner?

Lastik gibi uzayan saçların asıl nedeni yoğun kimyasal işlemlere maruz kalmasıdır. Yoğun işlemlere maruz kalan saçlar zamanla incelir ve kurur. Kuruyan saçlar matlaşır ardından günü kurtarmak için yapılan yanlış uygulamalar da eklenince saçlar esnemeye başlayarak lastikleşir.

Saç neden esner?

Saç dökülmesi mevsimsel değişiklikler, stres, demir eksikliği, hormon bozuklukları nedeniyle meydana gelebilir. Ancak uzun süreli saç dökülmeleri ciddi hastalıkların belirtilerinden biri olabilir. Mevsimsel değişiklikler, stres, demir eksikliği ve hormon bozuklukları saç dökülmesine neden olabilir.

Yanan saçlar uzar mı?

%100 doğal olması itibariyle içeriğinde bulunan bitkiseller saçların özünü besleyerek tekrardan uzamasını sağlıyor. Eğer bu ürünü kullandığımız takdirde aradığımız yanan saç uzar mı? sorusunun yanıtı elbette uzar oluyor.

Keratinli saç uzar mı?

Bunun dışında saçın uçlarına ve boylarına yapılan diğer bakımların hiçbirisi kalıcı bir etkiye sahip değildir. Fakat keratin proteinleri kesin sonuç verir ve garantili bir onarım gerçekleştirerek saçları çok hızlı uzatır.