ThrowbackThursday ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. ThrowbackThursday ne anlama gelir?
  2. Throwback ne anlama gelir?
  3. Sosyal medyada Throwback ne demek?
  4. TBT kaç yıl?
  5. Instagram'da TBT hangi gün?

ThrowbackThursday ne anlama gelir?

gözlemlediğim kadarıyla yabancı televizyon yapımlarının, müzik gruplarının ve ünlü simaların sosyal medyada geçmişte biz neler yapıyorduk & nasıl görünüyorduk nostaljisi yapmak için video, fotoğraf ve diğer dökümanlarını paylaşırlarken kullandıkları hashtag.

Throwback ne anlama gelir?

Throwback Thursday, her hafta perşembe günü insanların eski fotoğraflarını paylaştığı sosyal medyada çokça kullanılan bir hashtag'tir. #ThrowbackThursday veya #TBT yalnızca Perşembe günü kullanılır. ... Throwback Thursday için “Hey gidi günler” , “Nostaljik Perşembe” , “Ne Günlerdi” gibi Türkçe karşılıklar bulunmuştur.

Sosyal medyada Throwback ne demek?

Throwback Thursday (#tbt), bir internet trendidir. Pinterest, Instagram, Twitter ve Facebook gibi sosyal medya platformlarında kullanılmaktadır. Kullanıcılar, #TBT veya #ThrowbackThursday hashtag'iyle birlikte hayatlarının farklı bir döneminden nostaljiye neden olan resimler yayınlar.

TBT kaç yıl?

Etiketin perşembe günü paylaşılması gerekse de günümüzde eski tüm fotoğraflar haftanın her günü TBT etiketi ile paylaşılmaktadır. Sosyal medya uzmanlarına göre, TBT etiketiyle fotoğraf paylaşılabilmesi için, fotoğrafın çekim tarihinden en az 5 yıl geçmesi gerekiyor.

Instagram'da TBT hangi gün?

İngilizce kökenli Throw Back Thursday'ın kısaltması olan TBT, daha çok Perşembe günleri kullanılıyor. Eski fotoğrafları paylaşmak için kullanılan bu hashtag sayesinde Instagram kullanıcıları daha önceden çekilmiş fotoğraflarını paylaşabiliyor.