Goji berry fidanı ne kadar?

İçindekiler:

  1. Goji berry fidanı ne kadar?
  2. Acai çileği nasıl kullanılır?
  3. Acai meyvesi nasıl tüketilir?
  4. Acai nasıl kullanılır?
  5. Acai Çileği ne işe yarar?
  6. Goji berry fidanları kaç metre arayla dikilir?
  7. Acai tozu ile neler yapılır?

Goji berry fidanı ne kadar?

Goji berry fidanı kurt üzümü fidesi - 25,93 TL.

Acai çileği nasıl kullanılır?

Açai berry daha yaygın olarak meyve suyu, diyet takviyesi ve toz olarak kullanılır. Açai tozu besin değerlerini olduğu gibi korumasını sağlayan freeze drying (dondurularak kurutma) tekniği ile kurutulmuştur. Yüksek antioksidan ve posa içeriği sayesinde, açai çilek birçok potansiyel sağlık yararları vardır.

Acai meyvesi nasıl tüketilir?

Çok narin olduklarından taze tüketilmeleri gerekir bu yüzden özel kurutma yöntemleriyle vitamin kaybına uğramadan toz haline getirilerek tüketilir. Kuru toz halinde satılan acai meyvesi buzlu meyve püresi ve preslenmiş soğuk sıkım meyve suyu olarak da tüketilmektedir.

Acai nasıl kullanılır?

Smoothie, smoothie bowl yaparak tazesini, dondurulmuşunu ya da toz halini tüketebilirsiniz. Tazesini ara öğünlerde afiyetle tüketebilirsiniz. Acai üzümleri kozmetik sektöründe de kullanılabiliyor. Şampuanların, duş jellerinin, maskelerin içerisinde kullanıyor ve cildi yenileme özelliğine sahip.

Acai Çileği ne işe yarar?

Acai çileği erken yaşlanmayı önler ve cilt hücrelerini yeniden canlandırmaya yardımcı olur. Koyu lekeler, kırışıklıklar ve ince çizgilerden kaçınmak için acai tüketebilirsiniz. Acai, içerdiği antioksidan ile kan dolaşımında kolesterol düzeylerini düşürme kabiliyetine sahiptir.

Goji berry fidanları kaç metre arayla dikilir?

Goji Berry Dikim Aralığı Nedir? Dikimden önce tarla düzenlenmeli ve işaretlenmeli. Bitkileri sıralar halinde 2 metre ile 2,5 metre arasında dikebilirsiniz.

Acai tozu ile neler yapılır?

Açai tozu puding, krema, pasta sosu, magnolia gibi sütlü tarifleri de lezzetlendiriyor, mor rengiyle tatlı tariflerinizin görüntüsünü zenginleştiriyor. Kek, kurabiye, fit tarifler, renkli pandispanya, sütlü tatlılar yine açai tozunun tüketim alanlarından.