Arçelik buzdolaplarının fiyatları ne kadar?

İçindekiler:

  1. Arçelik buzdolaplarının fiyatları ne kadar?
  2. Vestel buzdolabı kaç TL?
  3. Vestel buzdolabı SR arızası ne demek?
  4. Vestel 5R arızası ne demek?
  5. Buzdolabında 5r ne demek?
  6. Vestel buzdolabı Vacation ne demek?

Arçelik buzdolaplarının fiyatları ne kadar?

30 Nisan 2021 tarihinde Cimri.com'da yer alan 76 Arçelik Buzdolapları modeli içerisinde en ucuz Arçelik Buzdolapları fiyatı 132.

Vestel buzdolabı kaç TL?

29 Nisan 2021 tarihinde Cimri.com'da yer alan 139 Vestel Buzdolapları modeli içerisinde en ucuz Vestel Buzdolapları fiyatı 1049.

Vestel buzdolabı SR arızası ne demek?

SR hata kodu buzdolabının üst bölümünde ya da alt bölümünde gerçekleşen ani ısı değişikliklerinde verilir. Bu ısı değişikliğinin nedeni ise genellikle elektronik kart arızasıdır. ... Özellikle elektronik dalgalanmalarda ilk hasar görecek yer elektronik karttır.

Vestel 5R arızası ne demek?

Bu kodun anlamı arızaların meydana gelmesinden kaynaklı olarak buzdolabı makinenizin üstünde ki ekranda kırmızı bir renkte belirtmekte ve sinyal vermektedir. ... Bu durumda yapmanız gereken en doğru eylem teknik servisten destek istemeniz ve Vestel buzdolabı makinenizin tamiratını bakımını onarımını yaptırmanızdır.

Buzdolabında 5r ne demek?

Bu arızadan dolabınız yeterli soğutmuyor veya hiç soğutmuyor demektir.

Vestel buzdolabı Vacation ne demek?

Dondurucu ve soğutucu bölme gösterge ve çubuk grafikleri kapalı olacaktır • Tatil Modu iptal edilmeden hiçbir ayar değişikliği yapılamayacaktır. İptal etmek için VACATION butonuna tekrar dokunmanız yeterli olacaktır. Dolabınız Tatil modu önceki set değerleri ile çalışmaya devam edecektir.